spot_img
spot_img
spot_img

Messi ar putea ajunge în Arabia Saudită

Messi și Cristiano Ronaldo ar putea fi adversari pe teren.

Articole similare

Leo Messi (35 de ani) ar putea continua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Al Hilal vrea să-l aducă pe argentinian în același campionat cu starul portughez și i-a făcut o superofertă.

Al Hilal, finalistă a ultimului Mondial al Cluburilor, îi propune lui Messi un salariu de 220 de milioane de euro pe sezon. Este un salariu fabulos, la nivelul lui CR7. În salariu sunt incluși și banii din drepturile de imagine.

Cotidianul Marca nu scrie și pe ce perioadă s-ar întinde înțelegerea, dar se pare că pretențiile lui Messi ar fi mult mai mari ca să plece de la PSG la vară.

Tatăl și impresarul lui ar supralicita colosal, solicitând un pachet de 600 de milioane de euro, cu 50% mai mult decât îi asigură Al-Nassr lui Cristiano! Informația a fost lansată de El Chringuito, care dezvăluie că Jiorge Messi a fost văzut marți la Riad, fără a preciza și detalii despre vizită.

Viitorul lui Leo Messi, al cărui contract cu PSG expiră pe 30 iunie, este încă neclar. Multe depind și de intențiile șeicilor din Qatar (care dețin PSG) și de sumele vehiculate pentru prelungirea înțelegerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole