spot_img
spot_img
spot_img

Marea provocare pentru Pep Guardiola

Este singurul antrenor cu 10 semifinale de Liga Campionilor.

Articole similare

Ajuns la al 400-lea meci cu Manchester City, Pep Guardiola s-a calificat în cea de-a 10-a sa semifinală de Ligă în carieră. Este primul antrenor cu o asemenea performanță. O va avea în față pe campioana Real Madrid, care l-a eliminat sezonul trecut și care i-a administrat cel mai dureros eșec din Champions. City a trecut de Bayern în „sferturi”, 3-0 și 1-1. 

După aproape șapte ani la Manchester City, cu 11 trofee (mai poate cuceri trei în acest sezon), Pep Guardiola a ajuns la partida 400 pentru „cetățeni”, în toate competițiile.

În Champions, catalanul în vârstă de 52 de ani a devenit primul antrenor cu 10 calificări în semifinale, urmat de Carlo Ancelotti (9), chiar următorul rival.

Pentru Guardiola urmează semifinala contra campioanei Europei, Real Madrid. Cea care l-a eliminat sezonul trecut tot în semifinale, după o dublă manșă incredibilă. 4-3 pentru City în tur, acasă, și era calificată în minutul 90 al returului, la 1-1. Dar a fost învinsă cu 1-3, în prelungiri, și obiectivul a dispărut.  

Ca antrenor, a mai înfruntat Madridul în trei rânduri în Ligă, în afara duelului din 2022. De două ori a trecut el mai departe, o dată s-a predat după cea mai cruntă înfrângere suferită în Champions.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole