spot_img
spot_img
spot_img

FC Barcelona a primit o amendă usturătoare de la Fisc!

Presa din Spania a dezvăluit că FC Barcelona a fost amendată cu 15,7 milioane de euro.

Articole similare

Presa din Spania a dezvăluit că FC Barcelona a fost amendată cu 15,7 milioane de euro de către Fisc. Amenda a fost deja achitată, dar clubul se așteaptă și la alte penalități.

Investigația anchetatorilor începuse în 2019 și a scos la iveală mai multe nereguli. FC Barcelona le-a oferit jucătorilor și altor angajați automobile de lux pe care nu le-a declarat la Fisc și a plătit zboruri charter pentru fotbaliști. Din nou, fără ca acestea să fie declarate. Clubul ar fi oferit 49 de automobile către angajați, conform cotidianului El Confidencial.

Barcelona a fost penalizată și pentru faptul că nu a declarat indemnizațiile plătite la rezilierea unor contracte. Este vorba despre contractele cu Arda Turan, Alex Song și Edgar, dar și a unor foști oficiali.

FC Barcelona a plătit deja amenda, dar se așteaptă să primească și alte penalități.

Clubul este investigat și pentru neplata dărilor ca urmare a concedierii mai multor angajați în perioada 2015-2018. Pentru a fi acoperită, conducerea clubului a pus deoparte o sumă colosală, de 58 de milioane de euro, cu care să achite eventuale noi sancțiuni.

Amenda Barcelonei a fost dezvăluită într-o perioadă în care clubul catalan este investigat de parchet și de UEFA în „cazul Negreira”. Clubul este acuzat că a plătit firma fostului vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor cu peste 7 milioane de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole