spot_img
spot_img
spot_img

Răducioiu îl critică pe László Diószegi

Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron (Florin Lovin)

Articole similare

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câştigat, miercuri seară, Cupa României, învingând la lovituri de departajare echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

La final, László Diószegi a oferit un nou moment care a stârnit comentarii. Acţionarul s-a bucurat la grămadă cu echipa, a ridicat trofeul şi l-a prezentat în dreptul fanilor. Gestul său a fost înţeles de Florin Lovin: „Pentru el e o bucurie pe care n-a mai simţit-o. Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron”, a spus fostul fotbalist, la Orange Sport.

Opinia fostului mijlocaş de la FCSB n-a fost împărtăşită şi de Florin Răducioiu. El a făcut o paralelă cu ce se întâmplă la festivităţile din străinătate.

„Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, cu preşedintele clubului (László Diószegi – nn). Nu sunt de acord cu asemenea… cu acest mod de a celebra. Aţi văzut în campionatele externe să coboare şi să se bucure aşa? Nu pot accepta şi nu o să accept asemenea imagini pe care doar în România le vezi. E o bucurie exagerată, adevăraţii protagonişti sunt ei, jucătorii şi antrenorii. Ar fi bine să coboare toată lumea cu picioarele pe pământ. Pe preşedintele Macron l-aţi văzut să se bucure aşa, să ridice trofeul Cupei Mondiale?”, a spus Florin Răducioiu la Orange Sport.

4 COMENTARII

  1. Oooooo
    In schimb alti patroni se comporta impecabil.
    Becali sau Mititelu, pentru a da doar doua exemple.
    Ca suporter cu astia mi-ar fi rusine.
    László Diószegi chair e un OM plin de bun simt. E om si e firesc sa se bucure de succesul echipei lui.

  2. Raducioiu are o problema.
    Si Hagi a fost pe teren si s-a bucurat de succesul Farului. Si bine a facut!
    Unde e problema????

  3. Raducoiu asta e plin de harfe! Lasa-ne dracului cu com. tale ca din tara asta ai plecat si tu.Daca l-ai cunoaste pe patronul lui Sepsi nu ai mai comenta.Inainte sa fie patron el e un OM un mare OM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole