spot_img
spot_img
spot_img

Donald Trump domină în sondajele republicanilor din SUA

81% dintre republicani consideră că acuzaţiile împotriva sa au fost motivate politic.

Articole similare

Donald Trump este favorit pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din 2024. El urmează să se prezinte astăzi în fața unui tribunal federal din Miami. O primă înfăţişare în cazul în care este acuzat că a păstrat ilegal documente de securitate naţională ale SUA şi că a minţit oficialii, potrivit Reuters.

Fostul președinte şi-a proclamat constant nevinovăţia. El a promis că îşi va continua campania pentru a recâştiga preşedinţia în alegerile din noiembrie 2024. Trump, care împlineşte miercuri 77 de ani, a sosit la Miami într-un avion privat cu numele său inscripţionat pe lateral.

“SPERANŢA mea că întreaga ţară vede ce face stânga radicală Americii”, a scris el pe platforma sa de socializare Truth Social.

Trump domină în sondaje

Un sondaj Reuters/Ipsos publicat luni a arătat că 81% dintre republicani consideră că acuzaţiile au fost motivate politic. Sondajul a constatat că Trump conduce în competiția pentru nominalizarea prezidenţială a partidului.

Sondajul a constatat că Trump continuă să conducă cu o marjă largă în faţa rivalilor săi pentru nominalizarea la alegerile prezidenţiale.

Aproximativ 43% dintre republicani au declarat că Trump este candidatul lor preferat. Cel mai apropiat rival al său, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, este preferat de 22% dintre aceștia. La începutul lunii mai, scorul era 49% la 19%, dar DeSantis încă nu intrase oficial în cursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole