spot_img
spot_img
spot_img

Ce urmează pentru Sepsi OSK după calificarea în Conference League?

Lista posibililor adversari

Articole similare

Sepsi OSK va participa în preliminariile Conference League pentru al doilea an la rând. Echipa noastră va avea o misiune complicată, având în vedere lista posibililor adversari.

Sepsi OSK a cucerit Cupa României și va reprezenta România în preliminariile Conference League, a treia competiție europeană, alături de FCSB și CFR Cluj.

Covăsnenii vor intra în turul 2 preliminar, dar nu vor avea statutul de cap de serie. Echipa are un coeficient european subțire, doar 4.100 de puncte.

Această postură de outsideri le-ar putea aduce în față adversari de temut, precum Club Brugge și Gent (Belgia), Viktoria Plzen (Cehia), Besiktas (Turcia) și Legia Varșovia (Polonia).

Sepsi OSK ar putea întâlni chiar echipa care a scos-o anul trecut din Europa, Djurgardens.

Adversari mai abordabili pentru formația din Sfântu Gheorghe par a fi Dudelange (Luxemburg), Shkendija (Macedonia de Nord), Linfield (Irlanda de Nord), Alashkert (Armenia) și Dunajska Streda (Slovacia).

Există și posibilitatea ca Sepsi să dea peste echipe antrenate de români. Pe lista capilor de serie se regăsesc PAOK (Grecia, cu Răzvan Lucescu antrenor) și Neftchi Baku (Azerbaidjan, cu Laurențiu Reghecampf pe bancă).

Tragerea la sorți pentru a stabili meciurile din turul 2 preliminar va avea loc pe 21 iunie. Meciurile din turul 2 preliminar vor fi programate pe 27 iulie, respectiv 3 august.

Sezonul trecut, Sepsi OSK s-a oprit în turul 3 preliminar, eliminată de Djurgardens, 1-3 tur, 1-3 retur. În runda secundă, covăsnenii o eliminaseră pe Olimpija Ljubljana, 3-1 tur, 0-2 retur, 4-2 la loviturile de departajare.

2 COMENTARII

  1. Sint echipe de care putem trece, sint echipe cu care ne putem bate, dar sint si echipe de care nu ne putem apropia.
    Poate avem un pic de noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole