spot_img
spot_img
spot_img

Champions League: Farul Constanța – Sheriff Tiraspol, 1 – 0

Farul Constanța face un prim pas spre calificarea în turul al doilea.

Articole similare

Campioana României, Farul Constanța, a făcut un prim pas spre calificarea în turul al doilea preliminar al Champions League, după ce a învins pe teren propriu Sheriff Tiraspol, scor 1-0.

În fața propriilor suporteri, echipa pregătită de Gheorghe Hagi a început bine prima repriză și a ratat o ocazie mare încă din minutul 2, când Mazilu a scăpat singur cu portarul.

Deși au pus stăpânire pe joc, constănțenii nu au fost concreți la finalizare, iar până la pauză tabela a rămas neschimbată.

Singurul gol al partidei a venit în minutul 56, când fundașul David Kiki a reluat la colțul lung o pasă a lui Alibec, după recuperarea excelentă a lui Artean.

Spre finalul partidei, Sheriff a început să preseze și a ratat mai multe situații bune de a marca, dar Aioani s-a opus de fiecare dată în fața atacanților adverși.

Cu un avantaj de un gol, Farul merge cu încredere la returul de la Tiraspol, care va avea loc pe 18 iulie.

Alibec: „Am fi fraieri să nu trecem mai departe”

„Se putea mai bine. Am avut multe ocazii, dar e important că nu am luat gol. Mergem acolo să ne batem cu ei și să mergem mai departe. Atmosfera de aici, de acasă, ne dă un elan mult mai mare. Sperăm să facem și acolo un meci cel puțin la fel de bun și să dăm din nou totul pe teren.

Cu siguranță vor veni peste noi în retur, acum ne cunosc jocul, să zic așa. Dar trebuie să rămânem calmi, să ne facem jocul de posesie și să câștigăm tranziția. Tot lotul, tot staff-ul, noi am dus greul anul trecut, am fi fraieri să nu trecem mai departe, să zic așa. Normal că îmi doresc să mergem în Europa, pentru asta am rămas aici, să facem istorie la Constanța”, a declarat Denis Alibec.

Dacă va trece de Sheriff, campioana României va întâlni în turul al doilea preliminar al Champions League câștigătoarea dintre Hamrun Spartans (Malta) și Maccabi Haifa (Israel), ultimii câștigând prima manșă cu scorul de 4-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole