spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK și-a aflat posibila adversară din turul 3 preliminar al ECL

Deplasare în Georgia sau în Kazahstan?

Articole similare

Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi OSK și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa Conference League, în caz că trec de a doua rundă a calificărilor. Campioana Farul a avut parte de o tragere la sorți favorabilă, vicecampioana FCSB nu a avut la fel de mult noroc.

Astfel:
– Dacă trece de Urartu, Farul o va înfrunta în turul 3 pe Flora Tallinn, campioana din Estonia. Primul meci, pe 10 august, ar avea loc la Ovidiu.
– Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi OSK va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) – FC Aktobe (Kazahstan). Primul meci ar avea loc cu Sepsi gazdă, la Sf. Gheorghe.
– În caz că trece de CSKA 1948 Sofia, FCSB va da peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei! Primul meci ar avea loc cu FCSB gazdă.
– Dacă o învinge pe Adana Demirspor, CFR Cluj va înfrunta câștigătoarea duelului Osijek (Croația) – Zalaegerszegi TE (Ungaria). Primul meci s-ar juca la Cluj-Napoca.
Meciurile din turul 3 vor avea loc pe 10, respectiv 17 august.

Sepsi OSK a căzut cu Torpedo Kutaisi / Aktobe

Torpedo Kutaisi, una dintre posibilele adversare ale covăsnenilor, ocupă locul 6 în campionatul din Georgia, cu 24 de puncte acumulate în 19 etape. Sezonul trecut, Torpedo a obținut locul 5. Întregul lot al echipei este evaluat la 4,63 milioane de euro. În comparație, Sepsi are jucători evaluați la 15,11 milioane.

Aktobe este a treia în campionatul din Kazahstan, cu 34 de puncte adunate în 16 etape, 8 sub liderul Ordabasy. Aktobe a fost vicecampioana Kazahstanului în 2022 și este favorită în „dubla” cu Torpedo Kutaisi, având un lot de două ori mai valoros, evaluat la 8,55 milioane de euro.

Până să ajungă în turul 3 preliminar, formațiile românești trebuie să treacă de a doua rundă a calificărilor, unde vor avea loc următoarele dueluri:
– Farul – Urartu
– FCSB – CSKA 1948 Sofia
– CFR Cluj – Adana Demirspor
– Sepsi OSK – CSKA Sofia

La casele de pariuri CSKA Sofia este considerată favorită, având o cotă de 1,75 la victorie, în timp ce SEPSI are o cotă de 4,9. Egalue este cotat la 3,7.

Pentru calificarea în turul următor, bulgarii au o cotă de 1,55 iar covăsnenii de 2,47. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole