spot_img
spot_img
spot_img

Blestem andaluz: Sevilla, încă o înfrângere în Supercupa Europei!

Este a șasea finală pierdută la rând!

Articole similare

FC Sevilla a pierdut Supercupa Europei în fața lui Manchester City. A fost 1-1 în timpul regulamentar, 4-5 la loviturile de departajare. Pentru andaluzi, continuă blestemul în această competiție.

Echipa spaniolă este specialista Europa League. 7 trofee cucerite începând cu anul 2006. Însă nu putem spune același lucru despre andaluzi când vine vorba de Supercupa Europei.

Formația spaniolă a cucerit o singură dată trofeul Supercupei, chiar în 2006, la prima participare. Trecea atunci de Barcelona, scor 3-0.
Au urmat 6 meciuri cu trofeul pe masă, toate pierdute. Coincidențele continuă, ultimele 4 partide fiind cedate după remize în timpul regulamentar.

Ce a făcut Sevilla în Supercupa Europei

– 2006: Sevilla – Barcelona 3-0
– 2007: Sevilla – AC Milan 1-3
– 2014: Sevilla – Real Madrid 0-2
– 2015: Sevilla – Barcelona 4-5 (după prelungiri)
– 2016: Sevilla – Real Madrid 2-3 (după prelungiri)
– 2020: Sevilla – Bayern 1-2 (după prelungiri)
– 2023: Sevilla – Manchester City 1-1 (4-5 la loviturile de departajare).

„Când pierzi o finală, puține sunt aspectele pozitive. Am venit aici cu gândul de a câștiga, am dat tot ce am putut și am fost foarte aproape.

Cred că efortul tuturor colegilor mei a fost fantastic, toată lumea a văzut asta. Dacă vom continua așa tot sezonul, vom fi o echipă de temut”, a concluzionat Joan Jordan, mijlocașul celor de la FC Sevilla. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole