spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a transferat un fundaș central crescut de Atalanta

Ákos Kecskés are șase selecții la echipa națională a Ungariei.

Articole similare

Sepsi OSK a transferat un fundaș central crescut de Atalanta. Este vorba despre un apărător de origine maghiară. Are șase selecții la echipa națională mare a Ungariei. Mutarea fusese confirmată în urmă cu doar câteva zile de László Diószegi.

Este vorba despre Ákos Kecskés (27 de ani).

Un fundaș central crescut de Atalanta și care în sezonul trecut a evoluat în Austria, la LASK Linz. Kecskés se poate mândri și cu 6 apariții în naționala mare a Ungariei, pentru care a debutat în noiembrie 2020.

„Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: am ajuns la un acord și cu fundașul central Ákos Kecskés, în vârstă de 27 de ani. Jucătorul, cu şase selecții în echipa națională a Ungariei, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru”, se arată într-un comunicat al clubului.

Ákos Kecskés a jucat ultima oară la LASK Linz. A mai evoluat în carieră și la echipele Nizhny Novgorod (Rusia), FC Lugano (Elveția), Korona Kielce (Polonia), Termalica Nieciecza (Polonia), Ujpest FC (Ungaria) și Atalanta BC (Italia).

Potrivit paginii de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Ákos Kecskés este de 400.000 de euro. Aceeași sursă transmite că jucătorul ar fi semnat cu Sepsi un contract valabil pentru următoarele trei sezoane, respectiv până la data de 30 iunie 2026.

Sepsi OSK e cu gândul doar la campionat!

Sepsi OSK este singura formație neînvinsă din Superliga. Echipa are însă cele mai puține meciuri disputate. Covăsnenii au obținut trei egaluri (0-0 cu Rapid, 1-1 cu Oțelul și 1-1 cu FC Hermannstadt) și s-au impus cu FC U Craiova (1-0) și Dinamo (3-0).

Sepsi OSK este pe locul 7 în clasament, imediat sub FC Voluntari, care are 10 puncte, dar și două meciuri mai mult disputate.

Foto: SepsiOSK/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole