spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK bifează o victorie și vinde un jucător

Sepsi OSK este singura echipă din Superligă fără înfrângere.

Articole similare

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe UTA, scor 1-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 8 din Superligă. Un joc anost, marcat de efortul de la mijlocul săptămânii trecute – 120 de minute la Bodo/Glimt. A înscris Aganovic, în prelungiri.

Efortul european a adus notorietate, dar și bani buni în conturile clubului Sepsi OSK.

Fără a 3-a competiție în care să fie implicată, Sepsi OSK reîncepe drumul spre play-off. Apoi, spre cupele europene.

În meciul cu UTA, Aganovic, omul cu mintea limpede și cu piciorul perfect calibrat, a executat magistral o lovitură liberă în al treilea minut al prelungirilor și a adus victoria.

În clasament, Sepsi OSK este pe locul 6, cu 12 puncte, dar și cu două jocuri mai puțin. Cu 3 victorii și 3 egaluri, Sepsi este singura echipă din Superliga fără înfrângere.

Liviu Ciobotariu: „Am câștigat cu noroc.”

„Am avut mult de suferit în această seară. Veneam după ratarea calificării în grupele Conference League, unde am jucat și 120 de minute. Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm, chiar dacă trebuie să recunosc, am câștigat cu noroc. UTA ne-a pus probleme mari. Vreau să îmi felicit jucătorii, care au muncit și au crezut în victorie. Pe acest fond de oboseală au apărut și multe greșeli.

Le-am spus și jucătorilor că primordial este rezultatul, ca să ne menținem în primele șase echipe din clasament. Suntem echipa care nu am pierdut, am încasat cele mai puține goluri. Îmi felicit jucătorii că au demonstrat că au caracter, sunt bărbați, și sunt acolo când avem nevoie de ei.

La ultima fază am rămas fără cuvinte, am început să râd, am spus că nu cred așa ceva, că avem noroc”, a declarat Liviu Ciobotariu. 

Sepsi OSK l-a vândut pe Andres Dumitrescu la Slavia Praga pentru un milion de euro.

Sepsi va păstra și un procent de 15% dintr-un viitor transfer al tânărului fundaș stânga.

Dumitrescu a fost deja prezentat oficial la Slavia, unde a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2027.

„Pentru mine este foarte important transferul la Slavia, un mare pas în carieră. Sunt bucuros să fiu aici. Când am auzit de interesul Slaviei nu m-am gândit de două ori. Știu ce club este, știu ce atmosferă fac fanii, ce oraș frumos e Praga. Îmi îndeplinește toate cerințele”, a spus Dumitrescu.

Fundașul de 22 de ani a fost la un pas să semneze cu CSKA Sofia, chiar înainte meciului tur jucat în capitala Bulgariei, în Conference League.
Reprezentanții echipei din țara vecină l-au monitorizat mai bine de șase luni. Au fost prezenți în tribune la mai multe meciuri jucate de Sepsi.
Dar discuțiile pentru Andres Dumitrescu s-au blocat.

Oferta și discuțiile din Bulgaria n-au fost singurele în ceea ce-l privește pe Dumitrescu. A existat o propunere în valoare de 500.000 de euro din Belgia, de la Kortrijk. Dar oferta a fost declinată de covăsneni.

Astfel, Kortrijk, locul 14 în campionatul precedent din Belgia, s-a reorientat, tot în campionatul din România. L-a transferat pe Raul Opruț (25) de la Hermannstadt cu 400.000 de euro, trupa lui Măldărășanu asigurându-și 20 la sută dintr-un viitor transfer și bonusuri de performanță.

Pe de altă parte, Sepsi a refuzat din nou o ofertă de un milion de la Gigi Becali pentru Marius Ștefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole