spot_img
spot_img
spot_img

Steagul Sepsi OSK va fi oferit gratis celor care vor dori să-l pună pe case

Un model pe care l-a văzut la Bodo, în Norvegia.

Articole similare

László Diószegi pregătește o măsură fără precedent în fotbalul românesc după parcursul din Conference League.

Covăsnenii au fost la un singur pas de o calificare istorică în faza grupelor. Au cedat, în cele din urmă, în fața lui Bodo/Glimt, după ce au reușit să împingă, totuși, partida din Norvegia în prelungiri.

În timpul călătoriei prin Bodo, László Diószegi a rămas impresionat de devotamentul oamenilor din micuțul orășel pentru echipa locală. Toate casele din zonă erau „însoțite” de un steag al clubului Bodo/Glimt. Patronul lui Sepsi OSK vrea să inițieze și el un astfel de demers în Sfântu Gheorghe.

„Da, au o organizarea foarte bună în sânul clubului și eu cred că este un orășel de 50.000 de locuitori, ca Sfântu Gheorghe. Cred că nu exagerez, dar pe nicio casă nu lipsea steagul celor de la Bodo/Glimt.

Este un gest de admirație și chiar vrem și noi să facem asemenea chestii. Să donăm steagurile echipei noastre locuitorilor care vor să afișeze steagul când avem un meci. Așa de frumos a fost când ne plimbam pe străzile Bodo/Glimt și vedeam la fiecare geam steagul echipei.

Se vede că locuitorii sunt alături de echipă trup și suflet și poate așa, încetul cu încetul, luăm și noi lucrurile bune, cu tot ce se întâmplă în Occident”, a spus Diószegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole