spot_img
spot_img
spot_img

László Diószegi: „N-am mai văzut dorința jucătorilor!”

Semnal de alarmă după eșecul suferit de Sepsi OSK la Craiova.

Articole similare

László Diószegi a tras un semnal de alarmă după eșecul suferit de Sepsi OSK la Craiova, scor 1-2. Omul de afaceri a recunoscut că se aștepta la mai mult de la jucătorii săi.

Patronul lui Sepsi OSK se aștepta la o determinare mai mare din partea jucătorilor, mai ales după ce echipa lui Laurențiu Reghecampf a rămas în inferioritate numerică.

László Diószegi a dat ca exemplu returul cu Bodo/Glimt. Atunci, Sepsi OSK a cedat dramatic, ratând calificarea în grupele Conference League în prelungirile partidei.

„Am făcut o partidă slabă, dar nu pot să mă supăr pe jucători, pentru că ne-au adus atâtea bucurii în acest început de sezon, mai ales în Europa. Am avut un om în plus la Craiova, dar din păcate n-am profitat și am pierdut toate punctele. În această partidă, eu n-am mai văzut dorința lor de la meciul cu Bodo/Glimt, de exemplu”, a spus el.

Cu orice preț, în play-off!

Patronul lui Sepsi OSK cere seriozitate maximă în următoarea perioadă și nici nu concepe să mai trăiească emoțiile din sezonul trecut. Atunci, echipa sa a prins un loc în play-off pe ultima sută de metri.

„Le cer jucătorilor să luăm toate meciurile în serios de acum încolo. Toate meciurile vor fi grele! Să-și amintească de faptul că în sezonul trecut am tremurat serios ca să prindem locul în play-off și nu mai vreau să trecem prin asta”, a fost mesajul său.

László Diószegi a recunoscut că suspendarea lui Marius Ștefănescu este o „pierdere mare” pentru formația din Sfântu Gheorghe. Mai ales că Sepsi OSK va juca în următoarea etapă cu FCSB, pe teren propriu.
„Preferam să nu înscriu și să câștigăm. Ne-am creat foarte puține ocazii după ce au luat cei de la Craiova cartonașul roșu”, a spus Ștefănescu.

László Diószegi, exemplu de fair-play.

László Diószegi a fost fair-play după eșecul suferit de Sepsi OSK la Craiova. El a recunoscut că Juraj Badelj a fost eliminat cu ușurință de către Horațiu Feșnic.

Patronul lui Sepsi a subliniat că decizia luată de Horațiu Feșnic a fost „puțin greșită”, după ce Badelj a văzut cartonașul roșu, în duelul pe care l-a avut cu Ștefănescu, vedeta oaspeților.

Inițial, Badelj a văzut cartonașul galben, dar decizia a fost alta după cinci minute în care faza a fost analizată cu ajutorul sistemului VAR.

„În general, arbitrajul a fost unul foarte bun, dar acolo, la acel cartonaș roșu primit de Badelj, eu zic că a fost o decizie puțin greșită. Trebuie să recunosc asta! A fost ușor acordat.

Totuși, dacă până la urmă s-a dat cartonaș roșu, înseamnă că arbitrul este acoperit de regulament, mai ales că faza a fost analizată și la VAR. Păcat că n-am putut profita de acest avantaj pe care l-am avut”, este regretul lui Diószegi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole