spot_img
spot_img
spot_img

Șansa uriașă pierdută de România din cauza egalului cu Belarus

Calculele calificării la EURO 2024 se complică.

Articole similare

România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în runda cu numărul 7 a grupei I de calificare la EURO 2024. „Tricolorii” au ratat la Budapesta șansa de a-și permite un egal pe terenul Israelului.

România și Israel par să dea o bătălie directă pentru poziția secundă în grupa I. Pasul greșit făcut de România la Budapesta a complicat teribil calculele! „Tricolorii” nu își mai permit acum un egal la Ierusalim.

Calculele calificării la EURO 2024 în urma egalului cu Belarus.

În afara meciului direct, România și Israel mai au de înfruntat două adversare comune, pe Elveția și Andorra. Dacă vor fi respectate calculele hârtiei, cele două naționale vor obține același număr de puncte (victorie contra codașei, pas greșit cu liderul).

Dacă partida de la Ierusalim se va încheia la egalitate, România va rămâne provizoriu pe poziția secundă, cu două puncte avans.
Doar că, atenție!, naționala din „Țara Sfântă” are o restanță contra celor din Kosovo. UEFA încă nu a anunțat data reprogramării. Cel mai probabil va fi după finalul preliminariilor.
În aceste condiții, România va sta la mâna kosovarilor. O victorie a Israelului lasă naționala lui Edi Iordănescu acasă!

Meciuri rămase de jucat în grupa României

– România – Andorra, Elveția – Belarus (15 octombrie)
– Israel – Elveția (15 noiembrie)
– Israel – România, Belarus – Andorra, Elveția – Kosovo (18 noiembrie)
– România – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21 noiembrie)

Meciul Kosovo – Israel a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole