spot_img
spot_img
spot_img

Israel s-ar putea retrage din lupta pentru EURO 2024

Acest lucru ar însemna calificarea României.

Articole similare

Într-o grupă cu calendarul bulversat de conflictul din Israel, echipa națională așteaptă finalul preliminariilor trăgând linie, după 4-0 cu Andorra în fața copiilor de pe Arena Națională, de pe o poziție avantajoasă.

Opt meciuri jucate dintre care jumătate sunt victorii, zero înfrângeri. Locul 1 în grupă, cu Elveția având un meci în minus.

Iată cum arată clasamentul grupei noastre acum:
1. România – 16p
2. Elveția – 15p
3. Israel – 11 p
4. Kosovo – 7p
5. Belarus – 5p
6. Andorra – 2p

În caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este rezultatul meciurilor directe. Ulterior, dacă egalitate se menține, se aplică golaverajul general din grupă!

Ce va face federația din Israel?

Războiul a dat peste cap toate planurile de calificare la EURO 2024. În contextul în care dubla naționalei din luna octombrie a fost deja amânată, israelienii vor avea un program extrem de aglomerat. Vor fi nevoiți să joace o mulțime de meciuri într-un timp limitat.

Ca variantă de urgență, Shino Moshe Juarez, președintele forului fotbalistic din Israel, nu exclude posibilitatea de a retrage naționala din lupta pentru Campionatul European.

„Cu cât războiul va ține mai mult, posibilitățile noastre vor fi mai reduse și mai rele, e vorba să jucăm mai multe partide una după alta într-o perioadă scurtă sau să fim obligați să evoluăm în altă țară sau fără public.

Eu sper să nu ajungem în situația de a renunța la un turneu internațional. Nu puteți pune semnul de egalitate între unele lucruri și adevărul istoric.

Cei care au fost uciși cu sânge rece de acești oameni (dacă se mai pot numi oameni), fără milă, au fost victimele unor acte barbare naziste. Au omorât femei, copii, bebeluși, bărbați și oameni bătrâni, al căror singur păcat e că sunt israelieni.

Am primit mesaje din lumea întreagă. Mulți ne-au scris că sunt alături de noi și s-au înfuriat pe cei care se încăpățânează să facă simetria, care nu e relevantă și nici corectă”, a declarat Shino Moshe Juarez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole