spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK – FC Botoșani 5-2!

Victorie categorică după o serie de șase înfrângeri.

Articole similare

Sepsi OSK a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 5-2 în etapa a 13-a din Superligă. Scorul a fost deschis de autogolul lui Romario Benzar din minutul 15. La pauză tabela, de marcaj arăta scorul de 2-2, după ce ambele echipe au beneficiat de câte un penalty în finalul reprizei.

Imediat după pauză (min 47), Aganovic a punctat pentru 3-2 cu un șut puternic din careu.

Covăsnenii s-au desprins în minutul 66, când Alimi a realizat dubla. Acesta a reluat cu capul din centrarea lui Denis Ciobotariu.

Pe final, echipa lui Liviu Ciobotariu a mai punctat o dată (min 85), prin Ion Gheorghe, care a stabilit și scorul final.

Cu acest rezultat, Sepsi OSK acumulează 15 puncte și urcă până pe locul 9, în timp ce FC Botoșani rămâne ultima, cu doar 6 puncte.
Echipa din Sfântu Gheorghe este la 4 puncte de locul 6, ultimul care permite accesul în play-off.

Ciobotariu: „A fost o apăsare enormă”

Sepsi OSK a întrerupt seria de 6 înfrângeri. Liviu Ciobotariu a recunoscut că a fost o perioadă complicată.

„Calitatea jucătorilor a făcut diferența astăzi. Am jucători de calitate. Aganovic și Ion Gheorghe au intrat pe parcurs și au dat două goluri foarte importante. Mă bucur în primul rând pentru jucători.

A fost o apăsare enormă, cine a jucat fotbal știe. Un joc în care, în prima repriză, am făcut două greșeli impardonabile.
Toate jocurile sunt foarte importante pentru noi. Pentru mine, la fel. Am văzut aseară meciul FCSB cu Voluntari. Cei de la Voluntari se apără foarte bine, dar avem patru zile la dispoziție să pregătim meciul”,
a spus Liviu Ciobotariu după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole