spot_img
spot_img
spot_img

Urmează Sepsi OSK-Rapid. László Diószegi: „E prea devreme să vorbim de plecări!”

Ciobotariu nu e neapărat „condamnat” la demitere dacă nu câștigă cu Rapid.

Articole similare

László Diószegi spune că a văzut lucruri bune la echipă după ultimul meci.

„A fost mai bine decât meciurile celelalte dar e departe de ceea e așteptăm noi toți. Am avut câteva ocazii, să spunem că nu am reușit să le fructificăm.

Cel puțin, Aganovic era singur cu portarul cam în minutul 10… Ei au avut un singur șut, în minutul 90 și ceva, nu au contat deloc în atac.

Trebuia să câștigăm și atunci stăteam mult mai liniștiți acum.
(n.r. dacă sunt posibile 3 puncte cu Rapid) Orice e posibil, de ce nu. Dacă mergem la meciul cu Rapid că deja suntem învinși, atunci nu mai avem nicio șansă”,
a spus Laszlo Dioszegi, pentru iAM SPORT.

László Diószegi: „E prea devreme să vorbim de plecări!”

Patronul lui Sepsi OSK a vorbit și despre importanța atingerii obiectivului stabilit pentru echipă – 4 puncte din meciurile cu Petrolul și Rapid. Sunt puncte esențiale, spune el, pentru a accede în play-off.

Diószegi spune că Liviu Ciobotariu nu e neapărat „condamnat” la demitere dacă nu câștigă cu Rapid. Cel mai important lucru este jocul echipei.

„Fără 4 puncte din cele 2 meciuri, cred că ratăm șansa de a fi în play-off. Am făcut un calcul, ca să fii în play-off întotdeauna trebuie să fii la 45 de puncte, în mare. Anul trecut a fost un an norocos, s-a intrat și cu 43 de puncte. Dar în alți ani, cam 45 de puncte trebuie ca să te poți apropia de play-off.

Daca ai 19 puncte în 16 etape (n.r. în cazul unei înfrângeri cu Rapid), după aia din 14 etape vrei să iei 26. Vă dați seama că e o diferență.

Nu este exclus, se poate orice, dar trebuie să punem presiune pe băieți. Altfel, ei cred că au făcut un sezon bunicel, ceea ce nu este adevărat.

(n.r. dacă va fi schimbat Ciobotariu în cazul în care nu bate pe Rapid) Nu am discutat acest lucru. Am zis că vrem 4 puncte, dar depinde de foarte multe.

Depinde de cum abordăm meciul cu Rapid, ce o să se întâmple la meciul respectiv… E prea devreme să vorbim de plecări sau de veniri”, a mai spus László Diószegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole