spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK – Rapid. Primul meci al echipei covăsnene din returul Superligii

Meciul este programat astăzi, de la ora 20:30.

Articole similare

Sepsi OSK joacă astăzi acasă cu Rapid, de la ora 20:30. Este un meci din etapa 16-a din Liga 1, prima a returului. Ciobotariu e obligat să câștige acest meci. Înaintea meciului cu Petrolul, avea obiectiv minimum 4 puncte, altfel urma să plece de la Sepsi. Cu ploieștenii a luat doar un punct. Acum, victoria e obligatorie!

Echipa probabilă a lui Liviu Ciobotariu:
Niczuly – Oroian, Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan – Alimi, Kecskes – I. Gheorghe, Matei, Ștefănescu – Safranko.
REZERVE: D. Moldovan, D. Ciobotariu, Aganovic, Debeljuh, Rența, Varga, Damașcan, Kallaku.
ABSENȚI: Oteliță, Rodriguez, Păun (accidentați), Francisco Jr. (incert).

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă.

De trei ori s-au impus giuleştenii, iar un joc a fost câştigat de covăsneni. Alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 2 octombrie 2021, Sepsi OSK – Rapid 2-2.
Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat pe 20 ianuarie 2023, Rapid – Sepsi OSK 3-0, meci în care Marko Dugandzic a înscris de trei ori în primele 19 minute. A fost cel mai rapid hat-trick reuşit de un jucător în ultimii 51 de ani. Recordul i-a aparținut lui Anghel Iordănescu. La 22 octombrie 1972, Steaua a învins Sportul Studenţesc cu 4-1. Iordănescu a înscris în minutele 2, 7 și16).

Singurul meci câștigat de echipa din Sfântu Gheorghe a fost cel din 10 aprilie 2023. Sepsi OSK a învins Rapid cu 2-0.

Cea mai recent meci dintre cele două echipe a fost cel din Superliga României, la 14 iulie 2023. Meci încheiat egal, 0-0.

Antrenorul echipei Rapid este Cristiano Bergodi, cel care i-a antrenat pe covăsneni pe durata a două sezoane (2021-2022, 2022-2023). Sepsi OSK a cucerit cu Bergodi de două ori Cupa României şi o dată Supercupa.

Sepsi OSK a utilizat 25 de jucători în turul sezonului regulat. Giuleştenii s-au bazat doar pe 23 de fotbalişti. Niczuly (Sepsi OSK) şi H. Moldovan (Rapid) sunt singurii integralişti din cele două loturi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole