spot_img
spot_img
spot_img

Donald Trump profețește al Treilea Război Mondial

„Eu sunt un dictator”, a spus miliardarul.

Articole similare

Aflat în campanie în Iowa, Donald Trump a declarat că va „câştiga” alegerile prezidenţiale din noiembrie împotriva lui Joe Biden. Biden este, în opinia sa, cel mai „rău” preşedinte al Statelor Unite. Despre SUA, spune că e o ţară „în declin” şi în pragul „celui de-al treilea război mondial”, relatează AFP.

Donald Trump i-a asigurat pe alegători, într-un discurs de peste două ore la Newton, în apropiere de capitala regională Des Moines, că va „câştiga pentru a treia oară” alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Ales în noiembrie 2016 şi învins patru ani mai târziu, liderul republican consideră că victoria în aceste alegeri i-a fost „furată” de democratul Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, a cărui vârstă a ironizat-o.

El a spus că ţara sa riscă un „al treilea război mondial” şi „depresiunea” din anii 1930 şi a avertizat cele câteva sute de susţinători MAGA („Make America Great Again”): „Aceasta este ultima noastră şansă de a salva America”.

Referindu-se la avertismentele lansate de democraţi şi mass-media în ultimele luni cu privire la riscul unei „dictaturi” a lui Trump în cazul unui al doilea mandat, miliardarul a proclamat ironic: „Eu sunt un dictator!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole