spot_img
spot_img
spot_img

Marius Ștefănescu își dorește să fie în lotul pentru Euro 2024

Cota de piață a jucătorului de la Sepsi OSK este de 1.4 milioane de euro.

Articole similare

Marius Ștefănescu a dezvăluit că visul său este să fie prezent la EURO 2024 alături de naționala României. Apoi, își dorește să facă pasul la un club mai mare.

„Momentan sunt aici, aș vrea să fac și eu pasul spre un club mai mare. Dacă va veni o ofertă bună pentru mine și pentru club, atunci cu siguranță voi pleca.

Îmi doresc să fiu în lotul pentru Euro, dar nu îmi asigura nimeni că ajung acolo doar de la Rapid sau FCSB. O pot face și de la Sepsi”, a completat Ștefănescu, potrivit gsp.ro.

Întrebat dacă preferă pe cineva între Rapid și FCSB sau dacă avea vreo echipă favorită atunci când era copil, Marius Ștefănescu a transmis:
„Când aveam 5-6 ani, mergeam cu tata la meciurile Craiovei. Poate o să ajung să joc acolo, deși nu mai știu care e echipa adevărată, nu vreau să intru în polemică”.

Cota de piață a lui Marius Ștefănescu este de 1.4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. El are două apariții în naționala mare a României. Prima, pe 14 iunie 2022, în înfrângerea cu Muntenegru, scor 0-3 în Liga Națiunilor. A doua, pe 20 noiembrie 2022, în victoria cu Moldova, scor 5-0 într-un meci amical.

Foto: Facebook.com/osksepsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole