spot_img
spot_img
spot_img

Bernd Storck, dovadă de fair-play

Le-a cerut jucătorilor săi să rateze un penalty acordat eronat.

Articole similare

Antrenorul lui Sepsi OSK, Bernd Storck, i-a cerut lui Gabriel Debeljuh să rateze un penalty în minutul 90, în amicalul cu Újpest (0-0). El a considerat că nu a fost corect acordat. „Impresionant, neamțul crește valoarea clubului nostru. Gest de aplaudat”, a reacționat patronul Laszlo Dioszegi.

Sepsi a remizat, scor 0-0 cu Újpest (locul 9 în prima ligă maghiară) în ultimul meci din stagiul de pregătire din Belek. Elevii lui Bernd Storck au revenit în țară pentru a pregăti startul sezonului de primăvară.

În finalul partidei de verificare cu Újpest, neamțul de la conducerea staff-ului tehnic al covăsnenilor i-a impresionat pe jucători, dar și pe patronul László Diószegi, sosit la echipă în ultimele zile ale cantonamentului din Antalya.

Bernd Storck – impresionant!

„Noi am avut un penalty evident în minutul 72, dar arbitrul turc nu l-a acordat. Bun! N-am zis nimic, n-am protestat. În schimb, arbitrul a acordat un altul pentru noi, în minutul 90. Nu prea a fost! Portarul ungurilor a blocat mingea, dar arbitrul a dictat repetarea execuției, pe motiv că s-ar fi mișcat goal-keeper-ul pe linia porții.

Atunci, a intervenit Storck. S-a dus și i-a cerut lui Debeljuh: „Dă mingea la portar! Nu trage să dai gol”. A considerat că nu ar fi corect. Și așa am irosit o posibilă victorie, fie și într-un amical. Dar a fost impresionant gestul. Bernd Storck crește valoarea clubului nostru”, a relatat Diószegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole