spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK – FC Voluntari, astăzi, de la ora 17:00

Articole similare

Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în penultimul meci al etapei 29 din Superligă.

Sepsi speră în continuare că va prinde play-off-ul, dar pentru asta are nevoie de o victorie în fața Voluntariului. Ilfovenii sunt și ei obligați să pună mâna pe puncte, în contextul în care situația din clasament s-a înrăutățit considerabil în ultimele săptămâni.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori pe terenul covăsnenilor, însă niciuna dintre partide nu s-a terminat cu victoria grupării din Sf. Gheorghe. Palmaresul confruntărilor directe cu ilfovenii în postura de vizitatori cuprinde cinci rezultate de egalitate şi trei succese FC Voluntari.

Trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm partida de pe teren propriu cu Voluntari. Să vedem ce vor face și adversarii. Nu suntem noi singura echipă care se bate pentru play-off. Trebuie să continuăm în același fel. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă. Putem să câștigăm acel meci dacă vom juca precum am făcut-o în celelalte partide de pe teren propriu”, a declarat Bernd Storck, antrenorul lui Sepsi OSK.

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole