spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a urcat pe locul 7 și vrea în play-off

Marius Ștefănescu a încris de două ori pentru Sepsi în meciul cu Voluntari.

Articole similare

Sepsi Sfântu Gheorge a învins-o, ieri, pe FC Voluntari cu scorul de 4-0, în etapa cu numărul 29 din Superliga, urcând pe locul 7 în campionat. O victorie ce o menține pe Sepsi în continuare în lupta pentru play-off: este la 1 punct de U Cluj, ocupanta locului 6.

Cosmin Matei, marcatorul unui gol spectaculos, a vorbit despre șansele echipei sale la play-off, dar și despre penalty-ul controversat primit de gruparea din Sfântu Gheorghe.

A fost un meci reușit din partea noastră, ne-am motivat, ne-am jucat ultima șansă pentru play-off, suntem acolo, o să avem un meci greu cu Petrolul, dar mergem cu încredere și sperăm că rezultatele ne vor avantaja și vor reuși să intrăm în play-off. Toate meciurile le-am tratat cu seriozitate, a fost un meci reușit și avem moral pentru vineri.
Am fost atins, nu am văzut reluarea, dar am fost cu siguranță atins în timpul alergării, nu m-a împușcat nimeni, nu cred că poți să cazi așa din senin. Mă bucur că am reușit să marchez, a fost un gol frumos, am dat goluri mai frumoase cred. Am continuat să credem în noi, am avut o perioadă proastă în ultimul timp am fluctuat, am jucat bine în prima repriză, a doua repriză am jucat prost, dacă eram puțin mai atenți la meciul cu U Cluj cred că eram la mâna noastră pentru play-off
”, a declarat Cosmin Matei la finalul meciului, potrivit prosport.ro.

Marius Ștefănescu: „Trebuie să fiu mai pragmatic”

Marius Ștefănescu a încris de două ori pentru Sepsi în meciul cu Voluntari. Imediat după meci, extrema stângă a afirmat că toată concentrarea este pentru meciul decisiv cu Petrolul, ultimul din campionatul regulat.

În multe momente am jucat foarte bine, ne-au ieșit multe lucruri, până la urmă este bine că am reușit să câștigăm și să ne menținem în lupta la play-off. Vom merge la Ploiești să ne jucăm șansa, am încredere că echipa va arăta bine oriunde ne-am afla. Trebuie să ne câștigăm meciurile și după vom vedea ce rezultate sunt. Am marcat doua goluri, cred că mai puteam să înscriu cel puțin 2-3, trebuie să fiu mai pragmatic în fața porții, sper să-mi ajut echipa și la următorul meci. Nu vreau să vorbesc despre locul 7, momentan suntem în fața unui meci important vineri, mai avem un meci și vom vedea unde vom fi”, a declarat Marius Ștefănescu.

„Vreau să îmi complimentez echipa. Nu a fost un meci ușor, dar am jucat foarte bine în repriza a doua și consider că este o victorie meritată. Este un campionat strâns, orice este posibil, dar trebuie să câștigăm vineri cu Petrolul”, a spus și antrenorul Sepsi, Bernd Storck.

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole