spot_img
spot_img
spot_img

Bilete la Euro 2024, prin platforma de revânzare a UEFA

Euro 2024 va începe pe 14 iunie și se va termina pe 14 iulie.

Articole similare

Suporterii care vor să achiziționeze bilete la Euro 2024 au o nouă șansă prin intermediul platformei de revânzare pe care UEFA o pune la dispoziția fanilor în această perioadă.

13 martie este ziua în care românii pot începe să cumpere bilete, de la ora 12:00 (ora României). Achiziționarea de bilete online va fi disponibilă până pe 14 martie, ora 12:00 (ora României).

Așadar, fanii echipei naționale au doar o zi la dispoziție să cumpere bilete la meciurile favoriților. Pe site-ul UEFA vor fi disponibile doar bilete la care au renunțat sau renunță fanii care le-au achiziționat în urma tombolei, dar care nu pot ajunge la meciuri.

Prin intermediul platformei de revânzare pusă la dispoziție de UEFA, suporterii care au cumpărat bilete dar sunt siguri că nu pot merge în Germania pot să își recupereze banii. Cei care doresc să renunțe la bilete au timp doar până pe 11 martie să le pună la dispoziție pe platforma de revânzare.

Euro 2024 va începe pe 14 iunie și se va termina pe 14 iulie. Din această competiție vor face parte 24 de naționale printre care se numără și naționala României.

România și-a aflat adversarele de la Euro 2024. Echipa antrenată de Edi Iordănescu face parte din grupa E alături de Belgia, Slovacia și Ucraina/Israel.

Debutul la Euro 2024 va avea loc pe 17 iunie, ora 16:00, împotriva câștigătoarei din Play-off B (Ucraina/Israel). Al doilea meci din grupa E se va desfășura pe 22 iunie, ora 22:00, în compania Belgiei, în timp ce ultima partidă cu Slovacia va avea loc pe 26 iunie, de la ora 19:00.

Detalii: UEFA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole