spot_img
spot_img
spot_img

FCSB – Sepsi 2-1, în prima etapă a play-off-ului din Superliga

Laszlo Dioszegi a venit cu un mesaj dur pentru fotbaliștii săi.

Articole similare

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a pierdut pe terenul liderului FCSB, scor 1-2, la București. După eșecul din prima etapă a play-off-ului, Laszlo Dioszegi a venit cu un mesaj dur pentru fotbaliștii săi. Potrivit prosport.ro, el le-a reproșat greșelile făcute în prima repriză și a condamnat individualismul anumitor jucători care mai mult au încercat să dribleze în loc să joace în pase.

Nu am ce să le reproșez la băieți ca atitudine. Două greșeli copilărești în prima repriză. Când ai trei jucători lângă tine nu stai să driblezi. Au primit mingea și am luat golul 2. Eu am zis încă din vară că FCSB o să câștige campionatul. E greu de recuperat, dar așa-i frumos fotbalul. Oricine poate să învingă pe oricine. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea ca să mai putem să și câștigăm”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Am văzut în a doua repriză o neputință totală. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, nu sunt mulțumit absolut deloc de repriza a doua. Puteam să facem mai mult, asta e, nu am ce să le reproșez jucătorilor ca atitudine. Au vrut, au luptat, dar, din păcate, atât s-a putut. După minutul 60 parcă nu mai eram în stare să legăm patru pase. În prima repriză am făcut două greșeli copilărești. Când ai trei jucători lângă tine, la un metru de teren, nu stai acolo să driblezi. A pierdut mingea, am primit golul 2 și cu asta cred că s-a scris istoria meciului. Din păcate, dacă vom continua să jucăm așa, 100% nu prindem un loc de Conference League. Trebuie să strângem rândurile și să jucăm fotbal tot meciul, nu doar 45-50 de minute, cum a fost în această seară”, a mai declarat patronul lui Sepsi.

Bernd Storck: Scopul este Conference League

Bernd Storck, antrenorul lui Sepsi, a spus că jucătorii săi au dat totul pe teren în încercarea de a egala.

Am acceptat acest scop inutil. În a doua repriză am ținut jocul deschis. Am făcut tot posibilul. Am pus câțiva jucători tineri în joc ca să le vedem nivelul. Acesta este maximul pe care l-am putut scoate din meciul cu FCSB. Am dat totul. Jucătorii tineri s-au descurcat bine și mă bucur că au avut șansa de a juca pe acest stadion fantastic. Scopul este Conference League. Vrem să câștigăm meciurile de acasă”, a declarat antrenorul neamț după meci.

Doi jucători importanți la Sepsi în ultimii ani, stoperul Mihai Bălașa (29 de ani) și mijlocașul central Jonathan Rodriguez (33), nu mai au viitor la Sepsi. Bernd Storck i-a scos din lot și a transmis un mesaj clar cu privire la soarta acestora:

Vrem să plănuim pentru viitor, contractele lor se termină în vară și nu au viitor aici. Vrem să fim sinceri cu ei, nu să-i aducem aici, cu noi, și să nu-i băgăm. Am vorbit deschis cu ei, cu amândoi. Le-am spus că este mai bine să plece, că vrem să le oferim o șansă tinerilor. A fost decizia mea, am transmis-o conducerii, iar conducerea a fost de acord”.

Sursa foto: Sepsi OSK

4 COMENTARII

  1. Matei a picat un test antidoping.
    Oare asta e motivul pentru care nu a jucat cu FCSB?
    Iar la meciul cu FCSB am avut aproape jumatate din echipa pe banca de rezerve. O fi vreo legatura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole