spot_img
spot_img
spot_img

Cazul „Matei”: FC Botoșani ia în calcul să ceară 3 – 0 la masa verde

Articole similare

FC Botoșani ia în calcul să reclame clubul Sepsi OSK după ce mijlocașul Cosmin Matei a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă.

După cum relatează gsp.ro, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, spune că vrea să vadă dacă se pot lua măsuri legale împotriva covăsnenilor și spune că Matei ar fi putut avea substanțe interzise în corp și la meciul dintre cele două echipe, terminat 2-1, pe 29 februarie.

Nu știu care sunt demersurile pe care le putem face noi în sensul ăsta. Faptul că a fost depistat pozitiv e o poveste foarte complicată. Poate și la meciul cu noi a fost așa și n-a verificat nimeni. O să vorbesc la club cu avocatul să vedem în ce măsură ne putem apleca pe acest subiect. E o chestiune gravă dacă Cosmin Matei a făcut asta, e o chestie gravă pentru fotbalul nostru și iar am avea o pată pe care trebuie să o tratăm. Nu știu exact ce spune regulamentul, dacă nu cumva meciurile următoare ale lor ar trebui pierdute cu 3-0. Habar n-am. Nu știu ce trebuie făcut. Dacă este o chestiune care ne afectează pe noi legal și putem interveni, vom interveni 100%. Trebuie văzut care este contextul legal în care putem pune acea problemă”, a spus Valeriu Iftime.

Fanatik.ro: Sepsi nu a cerut proba B pentru Cosmin Matei

Pe de altă parte, cei de la Fanatik.ro susțin că Sepsi OSK nu a cerut proba B în cazul lui Cosmin Matei, iar termenul-limită a expirat deja.
Astfel, mijlocașul covăsnenilor va fi pus sub acuzare. Matei riscă o suspendare de doi ani, care poate fi însă redusă la jumătate dacă se demonstrează că a luat un supliment contaminat.
Pe de altă parte, David Kertesz, vicepreședintele clubului, a anunțat că pasul firesc în proaspătul caz de dopaj declanșat este analizarea probei B. Eșantionul inițial e împărțit în două probe, proba A și proba B, analizele fiind efectuate pe baza aceleiași doze de urină.

Am înțeles că se va face proba B și apoi o să discutăm în profuzime despre ce este vorba. Și noi ne-am mirat că a ieșit pozitiv, așa este, dar se va face testul B (n.r – se va analiza) și apoi vom vedea ce se va întâmpla. Până nu se definitivează, nu am ce să spun. Am primit și noi hârtia, asta e, a ieșit pozitiv. În rest, chiar mă bucur că nu cunosc procedura, credeți-mă!”, a punctat David Kerteszpentru gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole