spot_img
spot_img
spot_img

Cosmin Matei, refăcut după accidentare

Jucătorul susține că suplimentul pe care l-a luat era contaminat.

Articole similare

Cosmin Matei este foarte aproape de revenirea pe teren pentru Sepsi OSK. Jucătorul așteaptă să vadă dacă suplimentul pe care l-a luat și din cauza căruia a fost depistat pozitiv la controlul antidoping era contaminat.

Aproape refăcut după accidentare, Cosmin Matei va deveni curând apt de joc. Însă are în continuare mari emoții după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping făcut după meciul cu CS U Craiova.

Attila Hadnagy, președintele Sepsi OSK, a oferit ultimele informații în legătura cu stadiul situației lui Cosmin Matei. Pe plan sportiv, jucătorul este așteptat să își revină după accidentare. În legătură cu problemele legate de faptul că a fost depistat pozitiv în urmă cu câteva săptămâni, avocații lui se ocupă de caz.

„Noi, ca club, nu suntem implicați cu nimic în acest proces. Nouă nu ne-a venit oficial nicio hârtie și nu am cerut nici efectuarea probei B. Am înțeles că nici avocații lui Cosmin Matei nu au mai solicitat efectuarea probei B.

Din câte știu, acest supliment Matei și l-ar fi procurat de prin Anglia, parcă așa ceva. Iar avocații lui Matei au trimis acum la un laborator din Ungaria ca să vadă dacă suplimentul era contaminat. Dacă era contaminat atunci se vor schimba datele problemei, pentru că el nu avea de unde să știe.

Procesul o să dureze și trei-patru luni. Dar e bine că Matei nu este suspendat provizoriu și poate să joace pentru noi. În această săptămână sau cel târziu săptămâna viitoare el o să fie apt sută la sută de joc și de antrenamente. Noi îl așteptăm pe teren și sperăm că și acest proces al său o să i se soluționeze favorabil”, a spus Hadnagy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole