spot_img
spot_img
spot_img

Ilie Nicolae, primarul din Boroșneu Mare, s-a înscris în PSD

Boroșneu Mare este o comună cu populație majoritar maghiară – aproape 90%.

Articole similare

Ilie Nicolae, primarul comunei Boroșneu Mare, s-a înscris, astăzi, în Partidul Social Democrat. Anunțul a fost făcut de președintele organizației județene a social-democraților, Bogdan Barbu.

Începând de astăzi, colegul și prietenul meu, Dl Ilie Nicolae, primar al comunei Boroșneu Mare, a luat decizia de a se alătura echipei PSD.

Decizia dumnealui de a veni în partidul nostru reprezintă un semn de încredere în valorile noastre, în echipa noastră și în direcția pe care o avem pentru comunitățile locale.

Am convingerea că, prin colaborarea noastră, vom reuși să aducem schimbări pozitive și să construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii comunei Boroșneu. Îi mulțumim domnului primar pentru încrederea acordată și îl asigurăm de tot sprijinul nostru”, a transmis șeful PSD Covasna.

De altfel, Ilie Nicolae a fost prezent și la Conferința județeană de alegeri a PSD Covasna, eveniment ce s-a desfășurat la Hotel Clermont pe 26 februarie 2024 și la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de mai mulți miniștri.

Ilie Nicolae se pregătește să candideze pentru un nou mandat de primar la Boroșneu Mare. În 2020, el a fost ales din partea ALDE cu aproape 60% din voturi. Dacă va fi reales în 9 iunie, va începe al treilea mandat.

Am ales PSD în primul rând pentru că Guvernul ne-a ajutat cu fonduri pentru proiectele noastre de dezvoltare. Și am convingerea că o va face în continuare. În al doilea rând, e un partid puternic, fie că e la guvernare, fie în Opoziție. Au dovedit că au interes pentru cei din mediul rural, că ne ajută”, a declarat, pentru covasna45.ro, Ilie Nicolae.

Boroșneu Mare este o comună cu populație majoritar maghiară – aproape 90%. Ilie Nicolae a fost comisar-șef de poliție în cadrul IPJ Covasna. Cariera și-a început-o în 1980, ca ajutor de șef de post în Boroșneu Mare.

Am mai scris despre Ilie Nicolae când a făcut un gest frumos, alături de viceprimarul Nagy Gyorgy: i-au dus o diplomă, flori și tort veteranei de vârstă a comunei, Bodó Erzsébet, la împlinirea vârstei de 100 de ani. Detalii, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole