spot_img
spot_img
spot_img

Sepsi OSK a renunțat la serviciile a șase jucători

Articole similare

Sepsi OSK începe să își pregătească lotul pentru următorul sezon, iar conducerea clubului a decis să renunțe la șase fotbaliști. Mai precis, cei de la Sepsi au încheiat angajamentele lui: Pavol Safranko, Mihai Bălașa, Mario Rondon, Jonathan Rodriguez, Adnan Aganovic și Roland Varga. Fotbaliștii care nu au ajuns la un consens cu gruparea de pe Sepsi Arena vor părăsi formația după data de 30 iunie, când le vor expira contractele.

Astfel, cei șase jucători vor deveni liberi de contract și vor fi nevoiți să se înțeleagă cu alte cluburi pentru a-și continua activitatea.

Totodată, Andres Dumitrescu se întoarce la Slavia Praga, după ce în ultimele luni a evoluat sub formă de împrumut la echipa din Sfântu Gheorghe. Clubul mai anunță și că Isnik Alimi a fost convocat la naţionala Macedoniei de Nord pentru meciurile cu Croația (3 iunie) şi Cehia (10 iunie).

Pavol Šafranko a venit la Sepsi în august 2019.

El e așteptat acum de Nelu Varga la CFR Cluj, însă „feroviarii” au concurență acerbă, din Asia, pentru a obține semnătura slovacului.

Nelu Varga este interesat să obțină semnătura lui Pavol Safranko, după ce Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat despărțirea de atacant. Finanțatorul din Gruia crede că slovacul poate fi o soluție în atacul echipei sale pentru a se impune în lupta pentru titlul de campioană a Superligii, din sezonul viitor.

O parte din reprezentanții lui Pavol Safranko au început negocierile cu patronul celor de la CFR Cluj, însă acestea se află la început. Atacantul este dorit, de asemenea, de echipe din Coreea de Sud și Japonia. Astfel, clujenii vor trebui să accelereze discuțiile pentru a reuși să îl aducă pe Pavol Safranko la Cluj.

Cifrele lui Pavol Safranko

Pavol Safranko a debutat la nivel profesionist pentru formația slovacă Tatran Pesov în anul 2016.
În acest sezon, Pavol Safranko a evoluat în 44 de partide, a marcat opt goluri și a oferit două pase decisive.
Atacantul are 10 selecții pentru prima reprezentativă a Slovaciei, însă nu a reușit să contribuie la niciun gol al selecționatei țării sale. Cota de piață a lui Pavol Safranko este de 850 de mii de euro, conform Transfermarkt.

Foto: Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole