spot_img
spot_img
spot_img

Harry și Meghan Markle au rămas fără darul de nuntă de la regina Elisabeta a II-a

Cu două luni înainte de încoronarea lui Charles al III-lea, problema prezenţei lui Harry şi Meghan la ceremonie încă nu a fost decisă oficial.

Articole similare

Regele Charles al III-lea a retras cuplului plecat în Statele Unite dreptul de a folosi  reşedinţa britanică Frogmore Cottage.

The Sun şi The Telegraph anunță că Palatul Buckingham a trimis „un aviz de evacuare” cuplului plecat în Statele Unite.

Frogmore Cottage, o reşedinţă de cinci camere situată lângă Castelul Windsor,a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de regina Elisabeta a II-a în 2018 ca dar de nuntă.

Lucrările de renovare efectuate de cuplu pentru peste 2 milioane de euro pe cheltuiala contribuabililor au şocat, iar Prinţul Harry a fost nevoit să le ramburseze odată cu plecarea lui cu Meghan Markle în Statele Unite.

Potrivit The Sun, Charles III nu le-ar fi oferit o nouă reşedinţă celor doi, privându-i astfel de orice adresă regală în timpul rarelor lor călătorii în Marea Britanie. Decizia sună ca o sancţiune după publicarea de către Harry, la începutul lunii ianuarie, a cărţii sale, „Rezervă”, în care îşi atacă dur familia.

AFP notează că decizia regelui Charles riscă să agraveze conflictele din cadrul instituţiei, în timp ce cuplul contestă deja în faţa justiţiei retragerea protecţiei speciale a poliţiei.

Cu două luni înainte de încoronarea lui Charles al III-lea, problema prezenţei lui Harry şi Meghan la ceremonie încă nu a fost decisă oficial, chiar dacă unele mass-media susţin că au fost invitaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole