spot_img
spot_img
spot_img

Rapid – Sepsi OSK, diseară. Fără Cosmin Matei, suspendat pe 6 luni

Articole similare

Etapa a patra a SuperLigii României are programat pentru această seară meciul dintre Rapid București și Sepsi OSK. Confruntarea va începe de la ora 22:00.

Sepsi Sfântu Gheorghe trece printr-o perioadă foarte bună. Formația pregătită de Bernd Storck are două victorii (1-0 cu Poli Iași, 2-1 cu Gloria Buzău) și un egal, 1 -1 cu Dinamo în acest sezon și ocupă poziția a cincea, cu șapte puncte și golaveraj +2.

Confruntarea din această seară va fi a 12-a între cele două echipe, iar balanța este perfect egală. Atât giuleștenii, cât și covăsnenii au obținut câte trei victorii, în timp ce cinci partide s-au încheiat la egalitate.

Agenția Antidoping (ANAD) l-a suspendat pentru șase luni pe jucătorul lui Sepsi OSK, Cosmin Matei.

Antrenorul Bernd Storck spune că echipa e alături de el. Cosmin Matei a declarat, într-un comunicat, că nu înțelege decizia.

Sunt foarte dezamăgit. De la început am cooperat pe deplin cu Agenția Antidoping. Cu ajutorul laboratoarelor antidoping acreditate de Agenția Internațională Antidoping și în conformitate cu cerințele susținute de acestea, am demonstrat că suplimentul alimentar respectiv a fost contaminat cu substanța interzisă găsită în proba mea. Sunt foarte dezamăgit pentru că am crezut că au înțeles situația mea. Nimic nu a fost neclar în tot cazul meu, dar am primit această suspendare de 6 luni. Nu înțeleg cum am putut fi găsit vinovat când s-au făcut o serie de teste în laboratoare acreditate si au constatat ca unele fiole erau contaminate iar altele nu conțineau substanța interzisă. Toate sunt sigilate, dar provin din diferite loturi. Practic totul depinde de noroc”, a spus fotbalistul.

La rândul său, antrenorul Sepsi spune că e „regretabil că drepturile de joc ale lui Cosmin Matei au fost suspendate pentru șase luni”.

Sperăm că va putea juca după apel. Situația este dificilă pentru echipă din punct de vedere mental, dar în același timp şi jucătorul este dezamăgit, fiind o lovitură serioasă să ratezi jumătate de an la vârsta de 32 de ani. Nu e ușor pentru el. Noi suntem alături de el și îl susținem”, a precizat tehnicianul.

Bernd Storck a mai menționat, în conferința de presă de dinaintea meciului cu Rapid, că amicalul din această săptămână a fost o oportunitate de a se pregăti pentru provocările care ne aşteaptă în următoarele săptămâni. A revenit şi Gabriel Debeljuh, a marcat în meciul amical, ceea ce îi dă încredere, a mai spus Bernd Storck.

Referitor la primele etape din acest sezon, el a subliniat că au început bine meciurile, dar că în a doua repriză nu au reușit să se adapteze la adversari.

Sunt mulțumit de modul în care am început sezonul, am adunat șapte puncte, puteam câștiga şi cu Dinamo, dar nu ne-au fost acordate două penalty-uri“, a conchis antrenorul Bernd Storck.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole