spot_img
spot_img
spot_img

Kamala Harris și-a ales vicepreședintele. Trump: „E coșmarul fiecărui american”

Articole similare

Guvernatorul democrat al statului Minnesota, Tim Walz, este cel ales de Kamala Harris drept candidat la funcţia de vicepreşedinte în alegerile americane din noiembrie din partea democraților.

Walz a lansat imediat un atac frontal împotriva lui Donald Trump, prezentându-l pe candidatul republican la Casa Albă drept un retrograd care „seamănă haos şi diviziune”, relatează AFP, citată de tvr.info.

„Nu are nicio idee despre ce este serviciul (naţiunii)”, a spus Tim Walz în cursul primului său miting la Philadelphia alături de Kamala Harris. „Nu are timp pentru asta pentru că este prea ocupat să-şi servească propriile interese”, a declarat el.

Venit din „Midwest”, guvernatorul de Minnesota era până acum puţin cunoscut în afara graniţelor statului său. Cu rădăcinile sale rurale, acest fost profesor şi antrenor de fotbal american şi-a făcut debutul pe „biletul” democrat „sub semnul sincerităţii”.

Dacă Trump are ocazia să revină, va relua exact de unde a rămas acum patru ani, dar de data aceasta va fi mult, mult mai grav”, a remarcat Tim Walz, criticându-l pe fostul preşedinte, care vrea să „ne restrângă libertăţile” şi „să-i ajute pe cei superbogaţi”.

Nu vă pripiți: infracţiunile violente au crescut sub Donald Trump. Şi asta fără a numără infracţiunile pe care el le-a comis”, a afirmat, de asemenea, guvernatorul de Minnesota în faţa mulţimii prezente.

Faţă de programul miliardarului republican, Harris este o candidată capabilă să „aducă bucuria” înapoi în ţară, a argumentat Walz.

Cu mai puţin de trei luni înainte de alegeri, duo-ul Harris-Walz vrea să să atragă un electorat foarte mare: ea este un fost procuror capabil să devină prima femeie de culoare preşedinte al Statelor Unite, el este un fost senator capabil să se adreseze clasei muncitoare.

Kamala Harris şi-a prezentat potenţialul vicepreşedinte drept „un luptător pentru clasele de mijloc” şi un „patriot”, notează AFP

Statisticile arată în prezent că Harris și Trump sunt într-o cursă strânsă. Un sondaj realizat de Morning Consult, care a fost efectuat în rândul a 11.265 de alegători, a constatat că Harris are un avans de 4 puncte față de Trump (48% la 44%). Harris a devenit candidatul democrat la președinție după ce Joe Biden s-a retras din cursă în iulie, în urma presiunilor democraților îngrijorați de capacitatea sa de a câștiga în noiembrie.

Reacția echipei Trump

Echipa de campanie a lui Donald Trump l-a calificat drept „extremist de stânga” pe Tim Walz, afirmând că decizia Kamalei Harris de a-l selecta pentru postul de vicepreședinte demonstrează agenda „radicală” a candidaților Partidului Democrat în scrutinul prezidențial din Statele Unite.

Kamala Harris tocmai și-a amplificat viziunea radicală pentru America, selectând un alt extremist de stânga pentru funcția de vicepreședinte. Tim Walz va ștampila agenda periculos de liberală a Kamalei Harris, prin măsuri de genul eliberării persoanelor condamnate, prin acceptarea politicilor Noului acord ecologic anti-american, prin cedarea controlului asupra frontierei sudice în favoarea infractorilor străini și a cartelurilor violente de droguri”, anunță echipa de campanie a lui Donald Trump.

Kamala Harris și Tim Walz sunt „persoane eșuate, slabe și periculos de liberale”, a subliniat echipa lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidențial.

Tim Walz este un extremist liberal periculos, coșmarul fiecărui american. Nu este nicio surpriză că politicianul liberal Kamala Harris l-a selectat pentru funcția de vicepreședinte, în mandatul de guvernator, Walz a încercat să reconfigureze statul Minnesota în imaginea Californiei. Deși Walz pretinde că le oferă sprijin americanilor de rând, în spatele camerelor de luat vederi crede că America rurală este formată în principal din vaci și pietre”, a declarat Karoline Leavitt, purtătoarea de cuvânt a echipei de campanie a lui Trump.

„De la promovarea agendei eliminării emisiilor de dioxid de carbon, la sugerarea unor standarde mai stricte pentru mașini și la politicile prin care persoanele condamnate pot să voteze, Walz este obsedat să răspândească agenda periculos de liberală a Californiei”, a subliniat Karoline Leavitt, conform postului de televiziune Fox News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole