spot_img
spot_img
spot_img

Primăria onorează ediția 25: Republic, Rudan Joe și Vunk, la Zilele Orașului Covasna

Tradiționalul concurs de gătit la ceaun va fi parte a programului oficial.

Articole similare

Primăria orașului Covasna marchează cum se cuvine cea de-a 25-a ediție a Zilelor Orașului. Acestea vor avea loc între 6 și 8 septembrie în centrul stațiunii și sunt deja confirmate trupe foarte iubite de public – Republic, Vunk, DJ Sava, Guess Who, Rudan Joe sau Kelemen Kabátban.

Va fi un eveniment în care se vor regăsi toți – localnici și turiști – și se vor simți acasă. Un oraș are nevoie și de astfel de momente de respiro, în care să ne îngrijim și de suflet, nu doar de trup.

Le mulțumim sponsorilor pentru suport și îi așteptăm pe toți covăsnenii, turiștii și prietenii orașului să ne bucurăm împreună!”, a declarat pentru covasna45.ro primarul orașului, Gyerő József.

„Curtea tinerilor”, parte din program

Și la această ediție tinerii vor avea parte de un loc al lor. „Curtea tinerilor”  – Kult- ŰR – înseamnă un fel de after-party ce se desfășoară după încheierea programului oficial. Aici tinerii pot asculta muzică, pot socializa și avea propria petrecere. Evenimentele sunt gestionate de Organizația Tinerilor din Covasna (FIKOSZ) și au loc în curtea și pe scena Casei de Cultură.

Concurs de gătit, nu și de accelerare

Tradiționalul concurs de gătit la ceaun va fi parte a programului oficial. Mai multe echipe se vor întrece în prepararea bunătăților în zona de promenadă a orașului. Cei de la Asociația Pokolsár vor „condimenta” competiția cu momente de divertisment și voie bună garantată.

Din păcate, Federația Română de Automobilism a interzis organizarea concursului de viteză / accelerare auto pe Valea Zânelor, pe motiv că drumul are șanțuri și podețe ce pot fi factori de risc. Cu toate acestea, Primăria caută soluții și pentru pasionații de mașini, încercând să organizeze fie o expoziție de automobile clasice, fie un concurs de îndemânare auto.

Programul ediției 2024 e divers și încărcat.

Nu vor lipsi de la sărbătoare reprezentanții ai orașelor înfrățite cu Covasna și nici momentul special dedicat seniorilor: premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie (sau peste).

Totodată, vor fi organizate concursuri sportive, cu sprijinul mai multor asociații din oraș. Cei mici vor avea o mulțime de atracții, inclusiv concursuri și activități dedicate lor.

Vor fi organizate evenimente și la Casa de cultură.

Pe scena mare vor urca și ansambluri folclorice din oraș, iar centrul va fi plin de meșteri cu produse locale, dar și de comercianți cu bunătăți la grătar, înghețată, dulciuri și bere rece. Evenimentul se va încheia duminică seară, cu foc de artificii.

Vom reveni cu programul detaliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole