spot_img
spot_img
spot_img

Noul Consiliu Local Sfântu Gheorghe, 100% UDMR, a fost validat

Árpád Antal și-a preluat cel de-al cincilea mandat de primar.

Articole similare

Noul Consiliu Local Sfântu Gheorghe, viceprimarii și administratorul public al orașului au fost prezentați ieri, într-o conferință de presă susținută de Árpád Antal, care și-a preluat și el cel de-al cincilea mandat de primar. Din Consiliul Local Sfântu Gheorghe nu face parte niciun român și nici vreun reprezentant al altui partid în afară de UDMR. „Acoperim toate vârstele și toate păturile sociale”, a dat asigurări Árpád Antal, subliniind că nu va abuza de această super-majoritate.

Csaba Tóth-Birtan și Éva Sztakics au fost aleși în unanimitate viceprimari, iar István Barna Jakab va fi city manager. Dacă primul a fost și până acum viceprimar, Éva Sztakics revine în Primărie, după ce a fost viceprimar timp de 16 ani, înainte de 2020. Ulterior, ea a fost la conducerea Colegiului „Mikó Székely”, unde va fi desemnat în curând un nou director. Merită spus că Éva Sztakics a primit din partea UDMR, în 2022, un premiu pentru contribuția la dezvoltarea orașului, de numele ei fiind legate multe proiecte importante.

Consiliul Local va avea șapte comisii de specialitate, cu una în plus față de mandatul anterior. Astfel, va exista o comisie socială, una educațional-culturală, una de urbanism, una economică, una de tineret, una juridică și una dedicată domeniilor sportiv – stil de viață – digitalizare.

În următorii patru ani, Primăria Sfântu Gheorghe va pune accentul, printre altele, pe  finalizarea investițiilor începute și lucrările finanțate prin PNRR.

Foto: Vargyasi Levente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole