spot_img
spot_img
spot_img

Parisul, sufocat de mormane de gunoaie

Parizienii sunt îngroziți de șoareci și șobolani.

Articole similare

Peste 5.400 de tone de deşeuri au rămas ieri necolectate la Paris, în a şaptea zi de grevă a gunoierilor, care se opun reformei pensiilor, a anunţat Primăria.

Cele trei puncte de incinerare din apropierea capitalei franceze rămân în continuare închise. Tomberoanele de gunoi sunt pline până la refuz în unele cartiere şi ocupă trotuarele. Lângă ele – saci plini cu deşeuri menajere.

Agenţia metropolitană pentru deşeurile menajere Syctom a declarat că redirecţionează pubelele către alte 15 locuri de tratare sau de depozitare şi că nu a solicitat, deocamdată, intervenţia poliţiei pentru a pune capăt blocării centrelor sale, relatează AFP.

Avizul de grevă al sindicatului reaminteşte că în prezent, gunoierii şi şoferii serviciilor de salubritate se pot pensiona la 57 de ani, iar dacă reforma pensiilor va fi adoptată, vârsta de pensionare va creşte la 59 de ani.

Pe străzi, trecătorii intervievaţi de AFP au declarat că “înţeleg mişcarea de protest” a gunoierilor, dar sunt îngroziţi, pe de altă parte, de şobolanii şi şoarecii pe care îi văd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole