spot_img
spot_img
spot_img

Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool. „Mulțumim, Jurgen!”

La Feyenoord, olandezul a câștigat titlul în 2023.

Articole similare

Olandezul Arne Slot (45 de ani) este, oficial, noul antrenor al lui Liverpool, succedându-l pe legendarul Jurgen Klopp.

Duminică seara, după Liverpool – Wolves 2-0, „cormoranii” și-au luat rămas bun de la Jurgen Klopp, antrenorul care i-a condus pe culmile gloriei în cei 9 ani de mandat.

A doua zi după despărțirea emoționantă de Jurgen Klopp, Liverpool a anunțat numele omului care va continua munca neamțului: Arne Slot, antrenorul care a pregătit-o pe Feyenoord în ultimii 3 ani.

Slot va începe munca pe 1 iunie, „sub rezerva obținerii permisului de muncă”, transmite clubul care a încheiat sezonul de Premier League pe locul 3.

Pregătirea de vară va începe în iulie, după Campionatul European din Germania. După cum relatează gsp.ro, Slot a semnat un contract valabil 3 ani, până în vara lui 2027.

Duminică, Jurgen Klopp a prefațat instalarea lui Arne Slot, îndemnându-i pe suporteri să cânte în cor: „Arne Slot, la-la-la-la-la. Arne Slot, la-la-la-la-la!”.

La Feyenoord, olandezul a câștigat titlul în 2023 și Cupa Olandei un an mai târziu. În 2022 a ajuns în finala Conference League, pierdută în fața celor de la AS Roma.

Liverpool a cucerit un singur trofeu în ultimul sezon cu Jurgen Klopp la cârmă, Cupa Ligii Angliei. „Cormoranii” au fost eliminați în sferturile Europa League și Cupei Angliei și au încheiat campionatul pe locul 3, după ce multă vreme au fost în cursa pentru titlu.

Ziarul The Times notează că „unul dintre motivele pentru care Slot a fost dorit ca antrenor a fost abilitatea lui de a scoate ce e mai bun din jucători, așa cum a demonstrat la Feyenoord și înainte la AZ Alkmaar”.

Jucătorii despre care conducerea consideră că mai au multe de oferit sunt atacantul uruguayan Darwin Nunez, stoperul Ibrahima Konate și mijlocașul Dominik Szoboszlai.

La Feyenoord, Arne Slot l-a transformat pe mexicanul Santiago Gimenez într-un marcator veritabil. În acest sezon, Gimenez a înscris 23 de goluri în 30 de meciuri de campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole