spot_img
spot_img
spot_img

Attila Hadnagy: „Clubul Sepsi l-ar vrea înapoi pe Ștefănescu. Aici și-ar reveni”

Sepsi o întâlnește FCSB pe 29 septembrie.

Articole similare

Mai sunt două zile până la meciul dintre Sepsi OSK și FCSB (etapa 11 din Superliga), partidă în care e posibil ca Marius Ștefănescu să joace împotriva clubului de la care a plecat acum câteva luni. Directorul sportiv al lui Sepsi OSK, Attila Hadnagy, nu ascunde că l-ar dori înapoi.

Noi l-am vrea, dar nu depinde numai de noi. La meciul cu FCSB sper să joace slab! A fost un coleg foarte bun, e un tip liniștit, l-am vrea înapoi. La Steaua sunt jucători foarte buni, el nu prea e în formă acolo...”, a declarat Hadnagy pentru covasna45.ro. Întrebat de ce l-ar vrea înapoi dacă nu e în formă la FCSB, Hadnagy a spus: „Aici și-ar reveni, ar fi în formă. De la mâncarea bună și femeile frumoase!”

Sepsi a pus deja în vânzare biletele pentru meciul dn 29. Bilete pot achiziționa doar deținătorii Cardului de Susținător, iar cu un card poți cumpăra maxim 2 bilete, fie la casa de bilete, fie în sistem online, anunță cubul. (De ieri, acestea pot fi deja cumpărate și online). Minorii sub 12 ani beneficiază de 50% reducere la achiziționarea biletelor, cu excepția locurilor din sectorul VIP.

Ștefănescu a marcat al doilea gol contra FC RSF

FCSB a debutat cu dreptul pe tabloul principal din UEFA Europa League, scor 4-1 cu letonii de la FC RFS. Marius Ștefănescu a înscris pentru 2-1 pe Arena Națională, după o pasă cu exteriorul a lui Vlad Chiricheș. Extrema dreaptă a tras puternic din interiorul careului, din poziție ideală, fără nicio șansă pentru portarul advers. Ștefănescu a mai avut o ocazie de gol, chiar în minutul 3, când a centrat din corner, iar mingea a fost reluată cu capul de Malcom Edjouma și a trecut puțin pe lângă poartă.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În Europa League, campioana României va întâlni în continuare pe PAOK Salonic (3 octombrie, în deplasare), Glasgow Rangers (24 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

După prima etapă din faza principală a Europa League, FCSB este pe locul doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole