spot_img
spot_img
spot_img

Bernd Storck: vom juca mult mai bine în viitor!

Marius Ștefănescu a marcat ambele goluri în meciul cu Dinamo, scor final 2-1.

Articole similare

Sepsi OSK, cu noul antrenor, Bernd Storck, pe bancă, a reușit să o învingă pe nou-promovata Dinamo București cu 2-1. Meci în etapa a 18-a din Superliga. Marius Ștefănescu a bifat o dublă de senzație.

„A fost un meci greu, dar zic eu că am început foarte bine. Prima repriză am practicat un fotbal bun. Am reușit să înscriem de două ori, dar știam că și Dinamo va ieși la joc în a doua repriză”, a spus Șetfănescu.

„Am cerut mingea în adâncime, mi-am făcut preluarea excelent. Mă bucur că am reușit să înscriu”, a mai spus atacantul despre golul prin „scăriță”. „Nu mi-am pus în cap să fiu golgheter, dar este clar că fiecare gol te motivează. Îmi doresc să îmi ajut echipa cât mai mult.”

Bernd Storck: „Suntem departe de ce trebuie!”

Tehnicianul german spune că Dinamo și-a creat prea multe ocazii în repriza a doua. Sepsi OSK era în avantaj cu 2-0.

„Organizarea a fost bună, în prima repriză am avut și ocazii. Dinamo a făcut 4 schimbări în repriza a doua. S-a apărat și mai bine. Noi suntem departe de ce trebuie, le-am dat șanse să marcheze. Cel mai important e că am plecat cu 3 puncte la acest drum. Toți jucătorii au vrut să facă un meci bun.

Echipa a fost motivată, dar trebuie să vorbim despre modul în care ne-am creat singuri probleme. Vom juca mult mai bine în viitor.

O să încerc să văd și ceilalți jucători, care au fost folosiți mai puțin. SuperLiga e un campionat bun, competitiv, am apucat să văd câteva meciuri. România s-a calificat după 8 ani la Campionatul European, e un semn bun”, a spus Storck după meci.

Foto: Facebook Sepsi OSK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole