spot_img
spot_img
spot_img

Bulgarii reacționează după ce au picat cu Sepsi OSK

László Diószegi: „Nici nu mai știu care CSKA era”

Articole similare

Sepsi OSK este considerată de bulgari drept cea mai dificilă adversară pe care CSKA Sofia o putea întâlni în această fază a Conference League.

„CSKA Sofia a picat cu cel mai greu adversar posibil la startul competiției europene, Sepsi. Vicecampioana Bulgariei putea întâlni adversari precum Petrocub (Moldova), Ararat-Armenia (Armenia)/Egnatia (Albania), Aktobe (Kazahstan) sau Torpedo (Belarus).

Sepsi a terminat pe locul 6 în ultimul sezon, însă în ultimele două sezoane a câștigat trei trofee: o Supercupă și două Cupe ale României. Până în acest sezon, internaționalul bulgar Radoslav Dimitrov a jucat la Sepsi”, au scris cei de la Sportal.

CSKA Sofia, adversara lui Sepsi Sfântu Gheorghe din turul 2 preliminar al Conference League, este echipa ”militarilor” din Bulgaria. A fost înființată pe model sovietic în 1948. Echipa a fost „reînviată” după faliment prin fuziunea din 2016 cu Litex Loveci.

CSKA Sofia s-a luptat până spre final cu Ludogorets Razgrad pentru titlul de campioană a Bulgariei în ultimul sezon. Tot Ludogorets a câștigat însă și a ajuns astfel la 12 titluri consecutive.

László Diószegi: „Nici nu mai știu care CSKA era”

CSKA Sofia este o formație cu 18 străini în lot. Anul trecut a investit peste 2 milioane de euro în transferuri. „Am căzut cu o echipă grea, dar am încredere în băieți și în Liviu Ciobotariu că o să mergem mai departe. Obiectivul realist este să ajungem măcar în turul 3 și acolo să vedem”, a spus László Diószegi.

Chiar viitorul adversar al lui Sepsi este echipa care s-a interesat de fundașul stânga Andreas Dumitrescu. Acesta a fost urmărit în câteva partide de către trimiși ai clubului bulgar.

„Așa este, dar acum nu mai știu de care CSKA Sofia a fost dorit”, a glumit Diószegi, care anunță noi transferuri pentru noua echipă a lui Ciobotariu: „Trebuie să mai vină doi jucători. Vin din străinătate, dar nu pot să spun cine sunt. Este un mijlocaș și un atacant”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole