spot_img
spot_img
spot_img

Cel mai important meci din istoria lui Sepsi OSK!

Liviu Ciobotariu: „Vom lupta să facem lumea fericită, reprezentăm și România”.

Articole similare

Sepsi OSK n-a mai ajuns niciodată în situația de a lupta pentru calificarea în grupele unei competiții europene. O va face în această seara, de la ora 19.00, pe terenul norvegienilor de la Bodo/Glimt.

Toată lumea pariază pe liderul din Norvegia, chiar dacă în tur a fost 2-2. Asta acceptă și Liviu Ciobotariu, conștient de diferența de valoare. „Un adversar foarte puternic, o echipă cu multă calitate, care ne-a și marcat două goluri pe terenul nostru așa că este clar că jocul va fi dificil”, a spus antrenorul care a eliminat CSKA Sofia și Aktobe în actuala campanie europeană.

Terenul sintetic este din nou o sperietoare pentru români.

„Vom juca pe o suprafața neobișnuită nouă, pe un teren sintetic. Nu suntem obișnuiți cu acest lucru. Altă suprafață și altă viteză de joc”, a spus Ciobotariu la conferința de presă.

O calificare ar fi o performanță unică și pentru cariera sa, nu doar pentru clubul Sepsi OSK. „Un moment important pentru clubul nostru și pentru noi. Ne dorim să ne continuăm visul sau aventura noastră în această minunată competiție, Conference League, dar pentru asta va trebuie să arătăm foarte bine, să gestionăm fiecare moment al jocului. Aceasta echipă, în special pe atacul lor pozițional este foarte puternică așa că va trebui să le închidem culoarele și să avem responsabilitate în tot ceea ce facem.

Suntem pregătiți și mental și fizic și tactic. Mâine sunt convins că echipa va fi motivată și vom face tot ce putem să mergem mai departe. Este o șansă pe care noi ne-am creat-o, aceea de a avea posibilitatea de a merge în grupe. Este șansa jucătorilor, ei au luptat pentru această șansă, așa că va trebui să fim foarte exacți în tot ceea ce facem, pentru că Bodo/Glimt este o echipă care speculează orice greșeală a adversarului. Rezultatul din meciul tur ne dă speranțe că putem să sperăm la o calificare”, a mai spus antrenorul lui Sepsi.

Sepsi OSK nu-l va putea folosi pe Cosmin Matei.

Cosmin Matei este accidentat și nu va putea fi folosit în deplasarea din Norvegia. Ciobotariu a enumerat atuurile lui Bodo/Glimt, dar promite că Sepsi se va bate pentru calificare.

„Având în vedere că Bodo/Glimt joacă acasă, sunt obișnuiți cu suprafața de joc, sunt echipa care domină campionatul Norvegiei, o echipă cu jucători foarte buni, este clar că prima șansa o au ei. Dar noi ne vom lupta pentru șansa pe care o avem. Vom lupta să facem lumea fericită, reprezentăm și România, iar suporterii noștri au mari așteptări de la noi și vrem să le facem o bucurie. Tot ce ne va sta în putință vom face”, a precizat Liviu Ciobotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole