spot_img
spot_img
spot_img

Champions League: Adversară dificilă pentru Farul Constanța

Sheriff Tiraspol a învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu!

Articole similare

Farul Constanța a aflat numele adversarei din primul tur preliminar al Champions League. Astfel, conform tragerii la sorți, campioana României va da peste Sheriff Tiraspol (câștigătoarea titlului din Moldova).

Manșa tur se va disputa în România, în data de 11/12 iulie, în timp ce returul va avea loc în Moldova pe 18/19 iulie.

Sheriff Tiraspol are un lot cotat la €13,33 milioane euro, iar jucătorul cu cea mai bună valoare de piață este Rasheed Akanbi (Nigeria), cu €1,2 milioane euro. Antrenorul echipei este italianul Roberto Bordin (58 de ani). Are un stadion cu o capacitate de 12.764 de locuri, iar gruparea a luat ființă în 1997.

Sheriff Tiraspol a învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu!

În sezonul 2021-2022 din Liga Campionilor la fotbal, faza grupelor, formația din Moldova a reușit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției: a învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Partida a avut loc pe 28 septembrie 2021.

Gruparea din Tiraspol a fost singura din istoria Moldovei care a obținut calificarea în faza grupelor din Liga Campionilor (a evoluat alături de Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk). A încheiat pe locul trei și a continuat în Europa League.

În sezonul precedent, Sheriff a fost eliminată în optimile Conference League de francezii de la Nice (0-1 și 1-3).

Formația din Tiraspol are în palmares 21 de titluri de campioană a Moldovei și a cucerit de 12 ori Cupa Moldovei.

Dacă va fi eliminată din primul tur preliminar, Farul va continua aventura europeană în Conference League (turul doi preliminar – ruta campioanelor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole