spot_img
spot_img
spot_img

Cosmin Matei nu va face deplasarea în Norvegia

Matei va fi apt de joc după returul cu Bodo/Glimt.

Articole similare

Sepsi OSK se va putea baza în curând pe unul dintre cei mai importanți jucători – Cosmin Matei.

Conducătorii lui Sepsi OSK și antrenorul Liviu Ciobotariu s-au temut de o accidentare gravă în cazul lui Cosmin Matei. Fostul dinamovist a scăpat „ieftin”, după cum s-a văzut la RMN.

Matei a avut șansă! El a suferit doar o contractură musculară în prima manșă cu Bodo/Glimt, care s-a încheiat cu scorul de 2-2. Acesta a resimțit dureri imediat după ce a marcat din penalty și a stabilit scorul final.

Prin urmare, jucătorul ar urma să lipsească doar patru-cinci zile și să fie apt pentru următorul meci din Superliga. Totuși, este clar că fotbalistul care a marcat din penalty împotriva lui Bodo/Glimt nu va face deplasarea în Norvegia.

„Am vrut să fac ceva, a fost o mișcare necontrolată și asta a fost. Cred că o să iau o pauză mai serioasă, cât este normal. Doamne ajută, le țin pumnii băieților, dar prima dată vreau să văd. Mereu vreau să văd un RMN. Așa am spus și data trecută”, a declarat Cosmin Matei, la finalul meciului cu Bodo/Glimt.

Cosmin Matei ar urma să revină în meciul pe care Sepsi OSK îl joacă împotriva celor de la UTA, în următoarea etapă din Superligă.

Cel mai probabil, jucătorul va fi însă în formă maximă după pauza prilejuită de meciurile naționalei României. Atunci Sepsi OSK va avea un meci foarte greu în Bănie, cu Universitatea Craiova. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole