spot_img
spot_img
spot_img

COSR face eforturi pentru ca Simona Halep să meargă la Olimpiadă

Este nevoie ca organizatorii să-i ofere un wild-card.

Articole similare

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, suține că va face toate eforturile necesare pentru ca Simona Halep să primească un wildcard la Jocurile Olimpice din această vară.

Fostul lider mondial nu poate participa la întâlnirea cu Ucraina din Billie Jean King din cauza unei accidentări. În aceste condiții, Halep are nevoie de un wild-card pentru lua startul la competiția de la Paris.

Șeful COSR a oferit o serie de dezvăluiri cu privire la participarea Simonei Halep la Olimpiada din această vară.

„Există această şansă pentru Simona. Şi eu pot să spun că până nu vom epuiza toate aceste căi de a obţine un wild-card pentru Simona nu vom renunţa. Cel mai important este ca şi Simona să îşi dorească din toată inima acest lucru. Ea are timp să ajungă la forma de dinainte.

Depinde doar de ea şi de cât de mult îşi doreşte să participe la Paris. Noi o aşteptăm. Mesajul meu e să fie să fie sănătoasă, să aibă încredere şi în fiecare zi să mai urce câte o treaptă pentru a-şi îndeplini visul olimpic”, a declarat Mihai Covaliu.

COSR speră la un număr de aproape 100 de sportivi la Jocurile Olimpice de la Paris.

Potrivit președintelui Mihai Covaliu, în lupta pentru calificarea la competiția din această vară se mai află încă 32 de sportivi români.
„Mai sunt încă 32 de sportivi români care au şanse de calificare la Jocurile de la Paris. Aşteptăm de la lupte, acolo unde va mai fi un turneu de calificare, aşteptăm la box, la atletism, la judo, tenis de masă, la scrimă… aşa că noi sperăm că aceste şanse pe care le mai au sportivii noştri să le şi materializeze. Noi sperăm că numărul să se apropie de 100… sperăm să facem un număr rotund”, a spus Mihai Covaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole