spot_img
spot_img
spot_img

Cota lui Marius Ștefănescu crește. „Cum să nu cerem pe el o sumă consistentă?”

Dan Șucu a vorbit concret despre propunerea pe care le-a făcut-o covăsnenilor pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Articole similare

Attila Hadnagy, directorul sportiv al Sepsi OSK, a dezvăluit, într-o emisiune televizată, prețul pe care Dan Șucu sau Gigi Becali trebuie să îl achite pentru Marius Ștefănescu (25 de ani), perla echipei din Sfântu Gheorghe. Potrivit prosport.ro, Hadnagy spune că suma nu este una uriașă, din moment ce un alt fotbalist din Superliga a plecat la FCSB pentru aceiași bani.

Marius Ștefănescu, mijlocaș în vârstă de 25 de ani, cotat la 1.4 milioane de euro de site-urile de specialitate, este fotbalistul pe care Dan Șucu și Gigi Becali se luptă deja de luni bune. Însă, nici patronul FCSB, nici cel al Rapidului nu au reușit să vină cu o ofertă care să se ridice la nivelul pretențiilor financiare ale celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Dan Șucu a vorbit concret despre propunerea pe care le-a făcut-o covăsnenilor pentru transferul lui Marius Ștefănescu. Acționarul majoritar din Giulești a transmis că a pus pe masă suma de 1.000.000 de euro, însă clubul covăsnean s-a opus mutării.

După ce au respins oferta, covăsnenii au lăsat de înțeles că prețul pe care i l-au stabilit lui Marius Ștefănescu ar fi de 1.700.000 de euro. Este suma cu care UTA Arad l-a cedat, în august 2022, la FCSB, pe David Miculescu.

Nu cred că am cerut mult pentru Ștefănescu în cazul interesului manifestat de Rapid. Păi Miculescu a costat 1.700.000 de euro, cum să nu cerem și noi pe Ștefănescu o sumă consistentă?”, a declarat Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole