spot_img
spot_img
spot_img

Cristiano Bergodi, mesaj pentru László Diószegi în plină criză la Sepsi OSK

„Le-aș spune să aibă răbdare și încredere în staff.”

Articole similare

Formația din Superligă aflată cel mai aproape de calificarea în grupele Conference League trece printr-o profundă criză de rezultate. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe are șase înfrângeri consecutive. Ultima a venit joi, 0-1, la Iași, cu Poli.

Patronul covăsnenilor, László Diószegi, a spus că marți ar putea decide soarta lui Liviu Ciobotariu. Până atunci, omul de afaceri e sfătuit de fostul său antrenor să aibă răbdare cu actualul staff tehnic.

„Cunosc omul, e o persoană deosebită, împreună cu tot stafful de acolo, sunt organizați și serioși. Nu știu, poate le-aș spune să continue să aibă încredere în stafful tehnic și în jucători, pentru că au o echipă bună. Din punctul meu de vedere, au un lot competitiv, cu dublaje.

Repet, domnul Diószegi e o persoană bună, cred că și dânsul crede asta despre mine, căci am făcut ceva la Sepsi, împreună cu ei. Așadar, chiar dacă au șase înfrângeri consecutive, eu le-aș spune să aibă răbdare și încredere în staff. E un staff bun, competitiv și lotul e competitiv”, a spus Cristiano Bergodi.

Principalul giuleștenilor a stat pe banca celor din Sepsi OSK între octombrie 2021 și iunie 2023. Are un bilanț de 41 de victorii, 18 remize și 25 de înfrângeri. Italianul le-a adus și primele trofee din istorie: două Cupe ale României și o Supercupă.

În cadrul rundei a 13-a a Superligii, Sepsi OSK joacă astăzi, de la ora 18, pe teren propriu, cu „lanterna roșie”, FC Botoșani. Deocamdată, trupa lui Ciobotariu ocupă locul 13 în campionat, cu 12 puncte. Ultimul succes al formației din Sfântu Gheorghe în Superligă datează de pe 4 septembrie. A fost 1-0 cu UTA, gol marcat în cel de-al doilea minut de prelungire de Aganovic.

Foto: Facebook.com/osksepsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole