spot_img
spot_img
spot_img

David Siger a semnat cu Sepsi OSK

Articole similare

După ce Marius Ștefănescu a părăsit formația din Sfântu Gheorghe pentru a se alătura celor de la FCSB, Laszlo Dioszegi a fost nevoit să se miște pe piața transferurilor pentru a umple golul lăsat de plecarea fotbalistului din Caracal.

Astfel, oficialii grupării de pe Sepsi Arena au ajuns la un acord cu fotbalistul celor de la MOL Fehervar, David Siger. Transferul maghiarului la formația covăsneană este rezolvat, iar mutarea a fost confirmată chiar de finanțatorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. De asemenea, Laszlo Dioszegi a promis alte trei noi sosiri în lotul lui Bernd Storck.

„Vă spun că David Siger a semnat deja, și vom mai lua trei jucători buni!”, a dezvăluit Laszlo Dioszegi, potrivit sport.ro.

David Siger a evoluat în 37 de partide, în sezonul trecut și a marcat trei goluri în toate competiuțiile.

Fotbalistul a strâns 14 selecții pentru prima reprezentativă a Ungariei și a marcat un gol. Singura lui reușită la nivel de națiuni a fost consemnată pe data de 18 noiembrie 2020. Atunci, a punctat în poarta Turciei, meci câștigat de maghiari, 2-0. Cota de piață a mijlocașului maghiar este de 275 de mii de euro, conform Transfermarkt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole