spot_img
spot_img
spot_img

Dioszegi nu crede în depunctare. „Chelsea nu a fost, după cazul Mutu”

Oficialul covăsnenilor a declarat că are încredere în nevinovăția fotbalistului.

Articole similare

Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi OSK, a vorbit despre o posibilă depunctare a echipei, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat. Oficialul covăsnenilor a declarat că are încredere în nevinovăția fotbalistului și că este convins că echipa pe care o patronează nu riscă depunctarea sau alte sancțiuni.

Noi nu am știut că trebuie să cerem proba B în cazul lui Cosmin Matei. Noi nu am știut cum se procedează, pentru că nu am mai avut de-a face cu așa ceva. Doctorul i-a zis să facă rapid testul B. Eu în perioada respectivă eram plecat, două zile. Am încredere în nevinovăția lui Matei. Mă așteptam ca orice echipă, ca Botoșani, care luptă la retrogradare, să ne acuze. Dar să ne amintim cazul Mutu. Chelsea nu a fost depunctată”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru ProSport Live.

Cosmin Matei, mijlocașul în vârstă de 32 de ani al celor de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la partida disputată de covăsneni în fața celor de la Universitatea Craiova, pe data de 4 februarie 2024. Substanța găsită în corpul fotbalistului este 5-metilhexan-2-amină, aflată pe lista interzisă de Agenția Națională Anti-Doping.

Am primit și noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Așteptăm însă și rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanțe interzise cu voia lui. N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanțe interzise”, a fost și reacția lui Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, imediat după aflarea veștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole