spot_img
spot_img
spot_img

Eduard Novak, despre cazul Sepsi OSK – FCU Craiova 1948

„Federaţia Română de Fotbal trebuie să fie fermă!”

Articole similare

Ministrul Eduard Novak a comentat decizia Comisiei de Recurs în cazul Sepsi OSK – FCU Craiova 1948.

Meciul a fost întrerupt pe 29 ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni. Inițial Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi OSK să câștige cu 3-0 la masa verde, dar Comisia de Recurs a anulat hotărârea.

„Eu am crezut mereu că va rămâne decizia primei comisii. Eu am sprijinit decizia arbitrului, apoi decizia comisiei. După aceea însă toate s-au răstălmăcit şi cred că s-a dat o soluţie tipic balcanică. Cumva ca toată lumea să fie fericită… însă se uită faptul că în viitor, când vor juca în ţară echipele de fotbal, baschet, hochei din zona Harghita şi Covasna această temă a discriminării, aceste sloganuri vor fi mereu în tribune. Şi e foarte dureros, pentru că am fi putut tranşa această situaţie. În schimb noi am dat liber, doar ca să se decidă 3 puncte aici, 3 puncte acolo”, a declarat ministrul.

„Federaţia Română de Fotbal trebuie să fie fermă. Şi noi, la rândul nostru, ca Minister al Sportului, o să reactivăm comisia noastră de violență şi să fim şi noi mult mai fermi. Vom stabili concret care sunt regulamentele şi cum putem să intervenim şi noi. Să tăiem din rădăcină aceste ieşiri”, a mai spus Eduard Novak.

Foto: facebook.com/EduardCarolNovak

2 COMENTARII

  1. Astăzi se va decide pe teren dreptatea, findcă astăzi meciul va fi rejuca, voi fi și eu acolo, vom fi toți care ne iubim echipa, dar vom fi cu ochii pe orice nedreptate care pândește din umbră acest moment, (aviz amatorilor care uneltesc să provoace tensiuni -!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole