spot_img
spot_img
spot_img

Farul joacă la Tiraspol sub cod galben de alertă teroristă

Hagi, totul pentru calificare!

Articole similare

Campioana României atacă în această seara calificarea în turul secund preliminar din Champions League. Meciul decisiv se joacă în Transnistria. O „republică” separatistă desprinsă din teritoriul Moldovei, nerecunoscută de comunitatea internațională. Nici măcar de Rusia, care susține însă din culise regimul de la Tiraspol. Acesta este racordat la Moscova prin multiple canale politice, financiare și militare.

Pe teritoriul Transnistriei, o fâșie întinsă între Moldova și Ucraina, cu dimensiunile județului Dâmbovița, staționează circa 1.500 – 2.000 de soldați ruși, numiți „pacificatori”.

Elevii lui Gheorghe Hagi au câștigat în România cu 1-0.

În ciuda unui adversar mai puternic financiar, au prima șansă de calificare.

Privind cotele Betan, se poate observa că Sferiff are prima șansă la victorie marți seară, cu o cotă de 1.91, față de cea a Farului de peste 4.50. Însă, Farul are cota de 1.91 pentru o calificare în timpul regulamentar, față de cea de 3.55 a adversarilor săi.

Cotele par contradictorii, dar sensul lor este că Sheriff ar putea câștiga partida în primele 90 de minute, dar nu la o diferență mai mare de două goluri. O victorie la un singur gol ar duce meciul în prelungiri și, eventual la loviturile de departajare, la capătul cărora Farul are o șansă mai mare de calificare.

Hagi, totul pentru calificare!

Gheorghe Hagi are ambiții mari de la echipa sa. Victoria cu 1-0 din turul cu Sheriff a fost considerată insuficientă. Hagi consideră că Farul ar fi trebuit să învingă cu un 2-0 sau 3-0.

Pentru retur, „Regele” a făcut tot ce a putut pentru a mări șansele calificării. A odihnit nu mai puțin de opt titulari la debutul Farului în Liga 1. Dar a câștigat chiar și așa contra lui Hermannstadt, cu 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole