spot_img
spot_img
spot_img

FC Botoșani – Sepsi OSK, astăzi de la ora 16.15

Victoria covăsnenilor este obligatorie!

Articole similare

Sepsi OSK va juca astăzi la Botoșani un meci extrem de important. Meciul se va juca de la ora 16.15, pe stadionul Municipal. FC Botoșani încearcă scape de retrogradare. Sepsi OSK are obiectiv calificarea în play-off.

Sepsi OSK e obligată să câștige, mai ales după victoria de ieri a Universității Cluj cu Farul. Clujenii au acum 38 de puncte, cu 4 mai mult decât Sepsi OSK. Ceea ce înseamna că echipa din Covasna are nevoie de 9 puncte în ultimele trei meciuri, dar au nevoie și de un pas greșit din partea clujenilor. Iar Universitatea Cluj mai are de jucat cu FC Botoșani (acasă) și în deplasare la Voluntari.

„Totul este în mâna noastră, mai sunt de jucat trei partide. În general trebuie să câștigăm, dar în jocul cu FC Botoșani victoria este obligatorie. Am pregătit echipa fizic și mental pentru această confruntare, am avut discuții lungi cu jucătorii”, a dezvăluit Storck.

Portarul titular Roland Niczuly este în continuare accidentat, e singura absență din lot. În locul său va apăra Dinu Moldovan.

Sepsi OSK a obținut un singur punct în ultimele 5 jocuri, golaveraj 2-7.

Foto: facebook.com/osksepsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole